HC Stadion Vrchlabí – Třetí zápas play-off se odehraje ve Vsetíně
Preview k zápasu

Třetí zápas play-off se odehraje ve Vsetíně

22.03.2021
Vendula Sahánková

Třetí zápas čtvrfinále play-off se odehraje na vsetínském zimním stadionu Na Lapači v úterý 23. března od 17:30. Po prvních dvou zápasech je skóre nerozhodně 1:1 a tak nás čekají minimálně další tři zápasy, z nichž následující dva se odehrají právě ve Vsetíně, pátý potom zpět v Krkonoších.

V prvním zápase byla na první pohled nadvláda domácího, vrchlabského, celku. Ale hosté se nenechali ve druhé třetině zahanbit a postupně skóre srovnali. O konečném výsledku rozhodlo až prodloužení, kdy v 66. minutě vstřelil vítězný gól Patrik Urban a první bod v play-off zůstal v Krkonoších.

Druhý zápas byl již v režii vsetínského celku, kdy první branku vstřelil na konci třetí minuty Adam Zeman, kdy překonal vrchlabského brankáře během přesilové hry. Ani jedna ze stran se nepouštěla do větších akcí. Druhou brankou ve 42. minutě zvýšil skóre opět Adam Zeman. Domácím se do konce zápasu nepodařila žádná větší akce a zápas tak skončil vítězně pro vsetínské.

V této sérii není jasný vítěz, oba celky jsou tabulkově vyrovnané – v základní části je dělily pouhé tři body. Vrchlabští na své straně mají více vstřelených branek, vsetínští zase méně branek obdrželi. Hráči z Krkonoš také trávili více času na trestné lavici, za základní část to bylo celkem 586 minut, vsetínští o více než sto minut méně. Ve čtvrtfinále je vidět hodně emocí a tak i na tomto poli budou následující zápasy zajímavé.