HC Stadion Vrchlabí – Změna podmínek pro sehrání mistrovských utkání
Tiskové zprávy

Změna podmínek pro sehrání mistrovských utkání

09.12.2020
Lucie Horčičková

Sportovní manažer klubu, Jiří Jakubec, přináší několik slov ke změně podmínek pro sehrání mistrovských utkání.

Díky změně podmínek pro sehrání mistrovských zápasů můžeme od včerejšího dne testovat hráče a realizační tým pouze antigenními testy a nikoliv drahými PCR testy.

Touto cestou bych chtěl moc poděkovat vrchlabské nemocnici a konkrétně panu řediteli MUDr. Michalovi Mrázkovi, který nám pomohl zajistit testování pro celý tým. S vrchlabskou nemocnicí od letošní sezóny úzce spolupracujeme a máme od nich zajištěnou profesionální lékařskou péči, což není na takto malém městě snadné zajistit. Za to patří panu řediteli i celému jeho týmu náš veliký dík!

Další uvolnění restriktivních opatření se týká možnosti vpustit na stadion až 300 partnerů. Detailně jsme tuto možnost probírali a zvažovali, ale na našem stadionu a v našich podmínkách to, bohužel, není možné realizovat. Toto opatření bylo směřováno směrem k velkým stadionům, které mají oddělené skyboxy. Do nich je možné vpustit dlouhodobé partnery v přísně oddělených skupinách a všichni musí mít negativní test.
I poslední domácí zápas proti Litoměřicím, který odehrajeme v sobotu 12.12. od 16.00, můžeme tedy všichni sledovat pouze na hokejce.cz. Majitelé permanentních vstupenek mají přístup na hokejku i nadále zdarma zdarma.

K dalšímu mistrovskému utkání se sejdeme až v roce 2021. Opět zopakuji, že nám na stadionu všichni moc chybíte a pevně věříme, že v letošní sezóně ještě přijdou lepší časy a budeme moci všichni společně podpořit náš tým.