HC Stadion Vrchlabí – Přátelský zápas s HC Dynamo Pardubice
A Team

Přátelský zápas s HC Dynamo Pardubice

04.02.2020
Jiří Jakubec

Na začátku tohoto týdne nás oslovilo vedení extraligového Dynama Pardubice, zda bychom s nimi v průběhu jejich reprezentační přestávky nechtěli sehrát modelové/přátelské utkání.

Nejprve jsme tomu moc nechtěli uvěřit, protože utkat se s extraligovým mančaftem se celku z II.ligy jen tak nepovede. Čekali jsme ještě na definitivní potvrzení ze strany Pardubic a to jsme dostali dnes. Můžete se tedy s námi těšit na mimořádnou událost, která se odehraje tento pátek 7.2.2020 od 17.30 v naší DD elektromont aréně.
Byť nám tento termín celkem výrazně zasahuje do programu naší soutěže (středa 5.2. předehrávka doma s JBC, sobota 8.2. domácí zápas s Bílinou), tak jsme to nechtěli odmítnout, protože to pro nás bude skvělá zkouška a velice těžký soupeř. Moc takových zápasů, kde bychom museli i hodně bránit jsme v letošní sezóně nezažili, takže takový zápas velice vítáme. Navíc uvidíme, jak je náš tým schopen fungovat i ve zvýšené zátěži při větší frekvenci zápasů v krátké době.

Dá se předpokládat, že Pardubice nepřivezou všechny jejich týmové lídry, my naopak chceme nastoupit v plné sestavě včetně hráčů, kteří jsou uvolnění na střídavé starty do celků Chance ligy (Voženílek, Mrňa, Soukup, Vágner).

Já doufám, že se na náš led v pátek vrátí i Tomáš Rolinek, protože jsme si ho tu všichni hodně oblíbili. Navíc při návratu do Pardubic udělal krásné a skromné gesto, kdy svoji lednovou odměnu věnoval na mládežnický hokej ve Vrchlabí. Rolas díky a hodně štěstí.