HC Stadion Vrchlabí – HC Stadion se postaví proti Mostu
Preview k zápasu

HC Stadion se postaví proti Mostu

03.12.2019
Raina Tomanová

Již potřetí v letošní sezoně se proti sobě postaví HC Stadion Vrchlabí a HC Most. První dva vzájemné zápasy dopadly lépe pro vrchlabský mančaft, v pátém kole na ledě Mostu zvítězilo Vrchlabí poměrem 4:2 a ve čtrnáctém Stadion před domácími diváky nasázel Mostu 11 branek.

Vrchlabí se v posledním odehraném kole představilo na svém ledě proti Nové Pace. Po dvanácti vítězných zápasech ale HC Stadion utrpěl hořkou porážku, těsná prohra 4:5 znamenala tři body pro soupeře. Proti středečnímu soupeři se ale vrchlabským daří, 11:2 je pro Stadion zatím nejlepší výsledek, co se týče vstřelených gólů v zápase. "Desítku" od Vrchlabí schytal také Jablonec nad Nisou nebo Bílina. Spraví si krkonošský tým chuť po prohrané sobotě?

Mostečtí lvi jsou v tabulce na druhém místě hned za Vrchlabím. Na lídra mu ale chybí osm bodů. Most má za sebou sérii tří vítězných zápasů - v Trutnově dostali domácí hráči příděl deseti branek, Řisuty dostaly pět gólů a v Děčíně se Mostu podařilo zvítězit jen těsně 7:6. Naposledy Most prohrál na svém ledě proti Vlkům z Jablonec, od kterých schytal celkem deset.

Zápas se odehraje ve středu 4. prosince od 18. hodin na mosteckém ledě.