HC Stadion Vrchlabí – Do Vrchlabí zavítá soupeř z Jablonce
Preview k zápasu

Do Vrchlabí zavítá soupeř z Jablonce

26.09.2019
Raina Tomanová

V sobotu přijedou na vrchlabský zimní stadion Vlci z Jablonce, kteří se zde pokusí získat tři potřebné body. V přípravě se ale dařilo více HC Stadionu, kdy nad Jabloncem dvakrát zvítězil. Vlci v lize Stadionu co oplácet.
K tomuto utkání jsme si pro Vás opět připravili TIPOVACÍ SOUTĚŽ, ve které můžete soutěžit o balíček od HC Stadionu. Více informací k soutěži naleznete níže.

Jablonec má zatím odehrané čtyři zápasy, ale jen v jednom dokázal zvítězit. Na domácí půdě proti Trutnovu vyhrál 3:0. Mostečtí Lvi porazili Vlky poměrem 10:3, Buldoci si doma s Jabloncem poradili 4:2 a v posledním odehraném zápase se Vlkům nedařilo ani proti prvnímu Děčínu.

HC Stadion má naopak na kontě 11 bodů za tři vítězná utkání s plným počtem bodů a v jednom zápase zvítězil Stadion až v prodloužení. To bylo na ledě Bíliny, kde padlo celkem jedenáct gólů. Ve Dvoře HC Stadion zvítězil poměrem 3:1, na domácím ledě dokázal porazit Novou Paku 5:1. Poslední tři body ukořistil Stadion v Mostě, odkud si odvezl výhru 4:2.

Zápas se odehraje na vrchlabském zimním stadionu ve sváteční sobotu 28. září od 18. hodin. Proti Jablonci se nám letos daří, tak přijďte podpořit HC Stadion a užít si večer!

Zakoupení vstupenek on-line zde

Připravili jsme pro Vás opět TIPOVACÍ SOUTĚŽ, ve které můžete soutěžit o o balíček od HC Stadionu. Tipovat můžete do soboty 28.9.2019 do 18:00 na našem Facebooku nebo před začátkem utkání při příchodu na zimní stadion. Tipuje se výsledek po základní hrací době.

O pauzách jsou pro kuřáky otevřené i oba nouzové východy, tj. na straně u pánských záchodů (u bufetu Krakonoš) i východ na druhé straně (pro lepší orientaci ho můžeme označit jako náhradní vstup pro soupeře např. z Trutnova). Rádi bychom Vás požádali o využívání obou stran. Vrácenky jsou propojené, tedy když vyjdete hlavním vchodem je možné se vrátit i bokem a naopak.