HC Stadion Vrchlabí – Ve středu čeká HC Stadion cesta do Nymburku
Preview k zápasu

Ve středu čeká HC Stadion cesta do Nymburku

29.01.2019
Lucie Horčičková

Další utkání, které HC Stadion Vrchlabí čeká, je proti Nymburku, se kterým se letos setkal již třikrát. Skóre na zápasy je nyní 2:1 pro Vrchlabí. Podaří se Stadion navýšit skóre na 3:1? Zápas se odehraje již tuto středu 30. ledna 2019 od 18:00 hodin v Nymburku.

V posledním zápase se HC Stadion Vrchlabí utkal proti pražské Kobře, kterou na domácím ledě porazil 5:2. V první třetině padl pouze jeden gól, jehož autorem byl vrchlabský Aleš Půlpán. Druhá třetina přinesla Stadionu další dvě branky, které vstřelili Jaroslav Bednář za asistence Jaroslava Hlinky a Jan Berger. V poslední části využila Kobra, na začátku třetiny, vyloučení dvou vrchlabských hráčů a podařilo se jí snížit skóre nejprve na 3:1 a o necelých 16 vteřin později na 3:2. To si domácí tým nenechal líbit a do konce utkání padly ještě dvě branky, jejichž autory byli Tomáš Bláha a Tomáš Jirků.
HC Stadion si stále drží svou vítěznou vlnu a posunul se na první příčku tabulky.

Středečním soupeřem je NED Hockey Nymburk, který je v tabulce na čtvrtém místě s 49 body.
Poslední utkání odehrál Nymburk na domácím ledě v sobotu 26.1.2019 proti Děčínu. Ten porazil 3:0.

Týmy za sebou mají již tři vzájemná utkání a skóre na zápasy je nyní 2:1. V prvním zápase se na vrchlabském Stadion představil Nymburk, který Stadion porazil 4:0. Poté zajel Stadion k dalšímu utkání do Nymburku, kde opět zvítězil 5:2. Poslední zápas se odehrál na vrchlabském ledě, kde Nymburk těsně zvítězil 5:4.