HC Stadion Vrchlabí – Na vrchlabském ledě přivítáme Kozly z Kolína
Preview k zápasu

Na vrchlabském ledě přivítáme Kozly z Kolína

15.01.2019
Raina Tomanová

Třetí domácí zápas za sebou odehraje HC Stadion Vrchlabí ve středu 16.1.2019. Tentokrát k nám zajíždí Kolín, se kterým má Vrchlabí v letošní sezoně bilanci 2:1. Kolínští Kozlové zvítězili nad Stadionem pouze v 17. kole poměrem 3:2 po prodloužení.
Již v zítřejším utkání se poprvé ve vrchlabském dresu představí naše dvě nové posily Jaroslav Bednář a Jaroslav Hlinka.

V posledním odehraném zápase dostali kolínští Kozlové nálož pěti branek od Buldoků z Řisut. Předtím nedokázali bodovat ani proti Sokolovu. Poslední tři body získal Kolín v zápase proti Jablonci, na jehož ledě zvítězil 6:4. Po dvou neúspěšných utkáních se tak Kozlové budou klepat na tři body. Aktuálně jsou na třetím místě se 48 body, na druhé Vrchlabí tak ztrácejí 9 bodů.

Vrchlabský tým na rozdíl od Kolína jede od nového roku na vítězné vlně. Stadion dokázal zvítězit v Mostě, na domácím ledě poté porazit Letňany a také Děčín. Prohru okusil Stadion naposledy v polovině prosince proti Trutnovu a předpokládáme, že si to v zápase s Kolínem nebude chtít zopakovat. Navíc se ve středečním zápase představí nové vrchlabské posily -Jaroslav Bednář a Jaroslav Hlinka.

Zápas se odehraje na vrchlabském zimním stadionu od 18. hodin. Přijďte omrknout nové posily a pomoci svému týmu k získání tří bodů!