HC Stadion Vrchlabí – Poslední utkání před Vánoci bude proti Bílině
Preview k zápasu

Poslední utkání před Vánoci bude proti Bílině

21.12.2018
Lucie Horčičková

Poslední utkání letošního roku 2018 odehraje HC Stadion Vrchlabí na domácím ledě proti Bílině od 16:30 hodin. Nezapomeňte na akci VRCHLABSKÝ JEŽÍŠEK, při které můžete darovat dětem z dětského domova a z diakonie hračky. Mimo to je také pro Vás připravena tipovací soutěž - více informací naleznete níže.
Již zítra můžete zakoupit v našem fanshopu nové plakáty A-týmu.

V posledním utkání se

HC Stadion Vrchlabí utkal se Dvorem Králové, ze kterého si přivezl domů výhru 4:3. Hned v první třetině navýšil Dvůr skóre na 3:0. To si vrchlabští hráči nenechali líbit, snížili skóre na 3:2 (Procházka, Půlpán) a dvorským už nedali šanci dostat se k brance. Ve třetí třetině se podařilo prosadit ještě Lukášovi Kastnerovi a Pavlovi Mrňovi.

Letos se poprvé na vrchlabském ledě představí HC Draci Bílina ze skupiny Sever, kteří jsou ve své tabulce na sedmém místě s 17 body. Na svém kontě mají z 24 odehraných utkání 6 výher.
Poslední utkání odehrála Bílina proti Klatovům, se kterými prohrála 1:6.

První vzájemné utkání sezóny zvítězil HC Stadion 6:5 v prodloužení.

Připravili jsme pro Vás opět tipovací soutěž, ve které můžete soutěžit o skipassy od našeho partnera utkání, kterým je Skiareál Špindlerův Mlýn. Tipovat můžete do soboty 22.12.2018 do 16:30 na našem Facebooku, Instagramu, nebo před utkáním při příchodu na zimní stadion, výsledek po základní hrací době.

Již během zítřejšího utkání můžete v našem fanshopu zakoupit nové plakáty A-týmu.

V sobotu bude také během utkání probíhat akce VRCHLABSKÝ JEŽÍŠEK, dárky můžete odevzdávat u našeho fanshopu.