HC Stadion Vrchlabí – Ve středu čeká Vrchlabí souboj v Jablonci
Preview k zápasu

Ve středu čeká Vrchlabí souboj v Jablonci

27.11.2018
Raina Tomanová

21. kolo přinese utkání mezi prvními dvěma týmy v tabulce. Jablonec má na kontě 39 bodů, HC Stadion na druhém místě má 35 bodů. Vrchlabským se poslední čtyři zápasy vůbec nepovedly, v Jablonci budou mít možnost zvítězit po dlouhé sérii proher. Vlci naopak jedou na vítězné vlně a určitě v ní budou chtít pokračovat.

Vrchlabí naposledy plně bodovalo v zápase proti Letňanům, kde zvítězilo 7:1. Poté přišly čtyři porážky - Kolín zvítězil v prodloužení, v Děčíně dostali vrchlabští pět branek, stejně jako před domácími diváky proti Nymburku. Poslední neúspěch byl znovu na domácí půdě, tentokrát proti Klatovům, které HC Stadion vstřelily dvě branky ve vlastním oslabení. Vítězstvím nad Jabloncem se na něj mohou vrchlabští dotáhnout na rozdíl jediného bodu.

Vlci z Jablonce naopak vítězí doma i na ledě soupeře. Porážku okusili naposledy v polovině října a to právě od vrchlabského týmu. Body získali výhrou nad Děčínem a Mosteckými Lvy. Proti Kolínu zvítězil díky pěti brankám, zatímco soupeř nevstřelil jediný gól. Po osmi brankách vsítil Jablonec Bílině a Letňanům.

Zápas se odehraje ve středu 28. listopadu od 18. hodin.