HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí přivítá na svém ledě Mostecké lvy
Preview k zápasu

Vrchlabí přivítá na svém ledě Mostecké lvy

01.11.2018
Raina Tomanová

K dalšímu utkání přijede soupeř až z Mostu. V této sezoně se oba týmy setkají poprvé. Oba soupeři se drží ve svých skupinách na vrcholu tabulky a očekává se tak zajímavý souboj.
Partnerem sobotního utkání je ATL elektro, který pro Vás připravil cenu pro vítěze tipovací soutěže.

Mostečtí Lvi jsou na druhém místě ve skupině Sever. Na kontě mají 27 bodů, na první místo jim chybí čtyři body. Odehráno mají stejně jako HC Stadion dvanáct utkání. V posledním odehraném zápase vstřelili Lvi svému soupeři z Bíliny dokonce 11 branek. Stejný počet gólů vsítil také Buldokům z Řisut ve 4. kole. Mosteckým Lvům se nedařilo proti Sokolovu, který jim nasázel šest branek v prvním vzájemném zápase. Při odvětě zvítězil znovu Baník, tentokrát výsledkem 4:1.

HC Stadion se naposledy doma postavil v derby proti Dvoru Králové. Zápas to byl velmi vyrovnaný. Nakonec Vrchlabí urvalo výhru 4:3. V předchozím zápase Stadion nestačil na rivala z Trutnova a z jeho ledu odjížděl s výpraskem 0:7. I tak se ale drží na prvním místě v tabulce Střed s 28 body a náskokem čtyř bodů před druhým Jabloncem. Kromě Trutnova vrchlabský tým prohrál pouze s protihráči z Letňan, kteří Stadion porazil 3:1.

Utkání se odehraje na vrchlabském zimním stadionu první listopadovou sobotu od 18. hodin.
Pro sobotu jsme pro Vás připravili oblíbenou tipovací soutěž. Tipovat můžete až do soboty 3.11. do 18:00, na našem webu v diskuzním fóru, na facebooku HC Vrchlabí nebo přímo při příchodu na stadion. Vítěz soutěže vyhraje hodnotný dárek od partnera našeho utkání ATL Elektro.