HC Stadion Vrchlabí – Přípravný dvojzápas ročníků 2010 a 2011
Žáci

Přípravný dvojzápas ročníků 2010 a 2011

25.09.2018
Lucie Horčičková

Trenér mládežnických kategorií Honza Žďára přináší několik slov k přípravnému dvojzápasu ročníků 2010 a 2011 proti Trutnovu.

První krkonošské derby letošní mistrovské sezóny se nezadržitelně blíží a určitě každý fanoušek našeho týmu si ho ve středu na domácím ledě nenechá ujít.
Avšak již tuto neděli dopoledne dorazili trutnovští hokejisté na vrchlabský led. Byla to kategorie z opačného konce - ročníky 2010 a 2011, které zde odehrály svůj přípravný dvojzápas před nadcházející sezónou.
V této kategorii se výsledky nepočítají, důležitá je radost ze hry a zdokonalování se v hokejových dovednostech. Na tribunách byli především rodiče a příbuzní malých hokejových nadějí a celé dopoledne se odehrálo v příjemné hokejové atmosféře, jak dokumentuje samotná fotografie.
Lepší pozvánku si snad na středeční derby nejde ani představit. Ve středu se určitě budou góly počítat a jak se říká, derby nemá favorita. Věřme, že nás čeká pěkný hokejový zážitek a že se utkání povede v duchu fair play nejen na ledě, ale i v hledišti.
Naše malé naděje se už těší na tradiční vítězné pozápasové plácnutí se svými idoly přes plexisklo…To bych ale už moc předbíhal…
Z kabiny ročníku 2010 a 2011 Vás zdraví fanda svého klubu - Honza Žďára