HC Stadion Vrchlabí – První kolo play off je tu!
Preview k zápasu

První kolo play off je tu!

02.03.2018
Lucie Horčičková


Základní část skončila a začíná play-off. V prvním kole se na vrchlabském zimním stadionu představí HC Kobra Praha, kterou se HC Stadionu podařilo porazit v základní části dvakrát.
Přijďte naše hokejisty podpořit již tuto sobotu 3.března 2018 na vrchlabský zimní stadion a přijďte dříve, bude slavnostní nástup v čele s olympijskou medailistkou Karolínou Erbanovou.

HC Stadion si pro Vás spolu s našimi partnery Skiareál ŠM a pivovar Krakonoš připravil i zajímavý program...

Tipovací soutěž - soutěž o tip na výsledek utkání, která se uzavře před zahájením 1. třetiny. Výsledky soutěže zveřejníme na webu, fb a výherce budeme kontaktovat telefonicky. Výherce získá 2 celodenní skipassy do Skiareálu Špindlerův Mlýn.

Přijď v modrém - kdo přijde v sobotu v modrém HC dresu, tričku, mikině přes bundu, tak u vchodu obdrží poukaz na pivo Krakonoš zdarma

Na zápasy play off neplatí permanentní vstupenky ze základní části!

Po posledním prohraném utkání v základní části, proti Bílině, skončil HC Stadion Vrchlabí na třetím místě s 76 body. Stadion zažil jak špatné období, tak naopak velmi dobré. Ve všech zářijových utkání zvítězil, až na jedno, a to proti Letňanům (3:6). Poté začalo Stadionu na začátku října ne příliš dobré období, které trvalo do poloviny listopadu, kdy HC Stadion v rámci 19.kola vyhrál derby v Trutnově a tím ledy prolomil. Následovala série dalších výher, kterou po třech zápasech narušila prohra v Sokolově (2:3). To si Stadion však nenechal líbit a až do 32.kola si držel vítěznou vlnu. Poté prohrál v Bílině (5:2) a následovalo ještě jedenáct utkání do konce základní části, ze kterých se Stadionu podařilo zvítězil šestkrát a z toho jednou kontumačně s Mostem.

HC Kobra Praha skončila na místě šestém s 61 body. Vzájemná utkání s HC Stadionem skončila nerozhodně 2:2. Nejprve zavítal Stadion na led ke Kobře, kde zvítězil 4:2, poté si domů z Vrchlabí odvezla výhru Kobra (7:2) a i v následujících dvou utkání si odvezl domů výhru z Prahy Stadion (4:3) a z Vrchlabí Kobra (3:2). Začátek základní části nebyl pro Kobru dobrým obdobím. Již v prvním zápase prohrála se Sokolovem 5:6. Poté se Kobře podařilo porazit Letňany a Most, ale na Jablonec už nestačila. Tímto zápasem s Jabloncem začala Kobře série tří porážek, kterou jedním zápasem přerušila výhrou nad Děčínem (7:4).

Jiří Jakubec k sobotnímu utkání:
Poslední 2 zápasy jsme si představovali úplně jinak. Nijak jsme nekalkulovali a chtěli jsme oba zápasy vyhrát. Bohužel na hře to nebylo vůbec znát. Spíše jsme se oběma zápasy protrápili.
Do týmu jsme přivedli pár nových tváří a to pouze proto, abychom při play-off udrželi potřebnou kvalitu, protože s hradeckou juniorkou nemůžeme počítat na 100%. Vše jsme dělali v nejlepší víře, že to týmu pomůže a udělal bych všechny kroky znovu. Jestli naše kroky byly správné ukáže až samotné Play-off.
Jak už jsem napsal výše, naše představy a plány před závěrem soutěže byly jiné, ale v hokeji si něco plánovat nemá smysl. Už je to za námi a teď musíme reagovat na situaci, kterou jsme si sami připravili. V návaznosti na poslední zápasy určitě nějaké změny přichystáme, ale určitě je neprozradím dopředu.
Tým máme kvalitní a já mu 100% věřím, že v play-off dokáže předvést svoje maximum. Na co to bude stačit uvidíme. Tak ve stylu Rockyho Šťágra Balboa na ně zítra vletíme. :)) :))