HC Stadion Vrchlabí – V dalším zápase uvítáme na domácích ledě celek HC Draci Bílina
Preview k zápasu

V dalším zápase uvítáme na domácích ledě celek HC Draci Bílina

02.02.2018
Vendula Sahánková

Další sobotní zápas odehraje HC Stadion proti HC Drakům Bílina jako dohrávku 22. kola. Původně se měl hrát zápas s HC Most, ale vzhledem k jejich odstoupení ze soutěže se uvolnil termín pro dohrávku.

HC Stadion Vrchlabí je v současné době na 3. místě tabulky s 64 body, před nimi je HC Děčín s 66 body a HC Baník Sokolov s 67 body. Vrchlabskému celku se v posledním zápase nedařilo a prohráli 4:5 na samostatné nájezdy proti HC Letci Letňany, které jsou v tabulce na 7. místě s 39 body. Nejhorší výsledek letošní sezóny měl Stadion proti letňanským, kde prohrál 1:8, zato nejlepší výsledek uhrál náš tým v 11:2 na ledě děčínských.

HC Draci Bílina je v současné době na 8. místě tabulky s 38 body a tlačí s jednobodovou ztrátou na HC Letci Letňany, kteří svůj sobotní zápas odehrají na podkrkonošském ledě proti HC BAK Trutnov. Bílinští svůj nejhorší výsledek uhráli na ledě HC Děčín, kde prohráli 2:10, a jejich nejlepším výsledkem letošní sezóny byla výhra 7:3 na domácím ledě proti HC Letci Letňany.

Dohrávka 22. kola se odehraje v sobotu 3. února 2018 od 18 hodin na domácím ledě našeho celku. Přijďte pobejt a zafandit.

Jiří Jakubec k zítřejšímu utkání:
Máme za sebou prohraný zápas v Letňanech. Je to soupeř, s kterým máme asi nejhorší bilanci vzájemných zápasů a ten nám prostě moc nesedí. Zítra nás čeká dohrávka 2.kola s Bílinou. Je to další soupeř, kterého nemohu označit za oblíbeného. Přesto chceme v každém případě urvat vítězství, ale nebude to jednoduché. V tomto týdnu se potýkáme v družstvu s virózou, takže někteří hráči si tím už prošli a někteří jsou momentálně na marodce. Navíc proti Benátkám má naskočit legendární JJ, takže také zbrojí, aby nastoupily v TOP sestavě a hradecké juniorce začala kvalifikace o play-off.
Tak zítra na značkách, budeme Vás potřebovat.