HC Stadion Vrchlabí – Na sv. Martina do Vrchlabí zavítá pražská Kobra
Preview k zápasu

Na sv. Martina do Vrchlabí zavítá pražská Kobra

10.11.2017
Vendula Sahánková

V sobotu přijede do Vrchlabí celek HC Kobra Praha, který v posledním zápase prohrál s jabloneckými Vlky. Domácí ve svém posledním zápase taktéž podlehli jabloneckému celku.

Domácímu celku se v poslední době moc nedaří, za posledních pět zápasů má na kontě pouze jednu výhru a to proti Mostu. V posledním hraném zápase na jabloneckém stadionu si domů dovezli porážku 4:3, kde sice ve druhé třetině dokázali vyrovnat na 3:3, ale remízu neuhlídali.

HC Kobra Praha v posledním zápase taktéž podlehla celku z Jablonce a to 1:3. Ačkoli to bylo na domácí půdě, tak se Kobře nedařilo a jediný gól vstřelil Dominik Novák za Ryzákovy asistence. A na rozdíl od vrchlabských má Kobra skóre prohra-výhra obrácené – z pěti zápasů čtyři vyhrála (proti Dvoru Králové, Sokolovu, Letňanům a Mostu).

Poslední vzájemný zápas hrál Stadion proti Kobře 30.9.2017. Zápas zahájil lépe pražský celek, ale díky bojovnosti našich hráčů se zápas otočil a Stadion si odvezl z Braníku tři body za výhru 2:4

Těšíme se na vás na svatomartinském zápase a pevně věříme výhře našeho celku.

KOMENTÁŘ JIŘÍHO JAKUBCE K ZÍTŘEJŠÍMU ZÁPASU: Výkon v Jablonci považuji za jeden z nejlepších, jaké náš tým letos předvedl. Bylo tam moře disciplíny a týmové bojovnosti. Bohužel soupeř nyní hraje v pohodě a dá se říci, že byl spíše šťastnější než lepší.
Zítra nás čeká další důležitý zápas a já doufám, že si tyto atributy - bojovnost a absolutní týmové pojetí - do tohoto zápasu přeneseme.
Bohužel, ze zápasu s Jabloncem si vezeme další citelnou ztrátu. Tím mám na mysli zranění Patrika Maďara, který si při nezaviněné srážce způsobil úraz v dolní polovině těla. Zatím nemáme podrobnější informace. O jeho stavu Vás budeme průběžně informovat. Už si vážně začínám myslet, že naše 1.lajna je pro letošní sezónu zakletá.
Předpokládaná sestava na zítra
G: Jelínek, Abrahám
O: Abraham, Havránek, Niko, Tržický, Pojkar, Moník, Erban
Ú: Bláha, Jirků, Šťastný, Miškovský, Urban, Pšurný, Oppelt, Šimoníček, Mach, Šlaicher, Rychlovský