HC Stadion Vrchlabí – Petr Hlaváč: Máme jediný cíl. Vyhrát!
A Team

Petr Hlaváč: Máme jediný cíl. Vyhrát!

07.03.2017
Jana Poskerová

S HC Stadion Vrchlabí je od počátku jeho existence, v kraji zúročil své hokejové zkušenosti jako obránce, s týmem vybojoval postup do II.ligy a nyní již druhou sezónu stojí na trenérské lavičce. Trenér Petr Hlaváč.

Umístění v tabulkách skupin Západ a Střed způsobil, že se na ledě potkaly týmy SC Kolín a HC Stadion Vrchlabí. Je odehráno pět zápasů, stav série Vrchlabí x Kolín je 3:2 (0:1, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2). Pokud vrchlabští hráči dnes vyhrají, a oni chtějí vyhrát, pro Kolín sezóna skončí a na Vrchlabí bude čekat druhé kolo.

Je to velmi, velmi vyrovnaná série a může se stát cokoliv. Chceme vyhrát, to je bez debat, první kolo jsme čekali jednodušší, ale je jasné, že soupeř nám nedá nic zadarmo, dodává vrchlabský trenér. V kabině je bojovná nálada a jasný cíl: Dneska vyhrát!

Do šestého kola jdeme se stejnou sestavou z neděle, nikdo nám nechybí a všichni jsou zdraví, největší tlak bude na brankáře. Chceme urvat výhru a na ledě necháme všechno. Když rozhodneme dneska, budeme mít více času na přípravu na další kolo a taky si kluci budou moct zahrát na Memoriálu Skútra, pokud by nás čekal ještě jeden domácí zápas, hrát nebudou, má trenér jasno o dnešním dni a případném sedmém kole.

Do druhého kola play-off soupeř zatím jistý není, ale předběžně se rýsuje Kobra Praha nebo Havlíčkův Brod.

Petr: Dneska, v úterý 7.3.2017 od 18:07 v Kolíně: Pojďme společně poslat kozly na dovolenou!