HC Stadion Vrchlabí – Do Vrchlabí dorazí děčínští Medvědi
Preview k zápasu

Do Vrchlabí dorazí děčínští Medvědi

29.11.2016
Raina Tomanová

Polovina základní části již bude brzy za námi. V 18. kole HC Stadion na svém ledě přivítá Medvědy z Děčína. První vzájemný zápas se odehrál v říjnu a vítězně z něj sice vyšel Děčín, ale vyhrál až v prodloužení, Vrchlabí mu bylo rovnocenným soupeřem.

Středeční soupeř má na kontě zatím 26 bodů a nachází se na 5. místě v tabulce. Poslední čtyři odehraná utkání se Děčínu povedla na výbornou. Na vlastním ledě porazil Řisuty, v utkání s Kláštercem padlo celkem 18 branek, z toho 10 do klášterské branky, a dvakrát dokázal Děčín zvítězit před domácími diváky – proti Baníku Sokolov a Drakům z Bíliny. Vítězstvím nad HC Stadionem by si opět polepšil. Největší prohru zažil Děčín hned na začátku sezony v Jablonci, kde Vlci vyhráli poměrem 6:3. Medvědy ale podávají vyrovnané výkony a utkají tak slibuje napínavý hokej.

Vrchlabí po několika kolech spadlo z první příčky na třetí místo. Stále je ale v kontaktu jak s Klatovy, tak Kobrou Praha. Na kontě má 31 bodů. Poslední výhru přivezl ze Sokolova, kde Baník přehrál poměrem 9:2. V předchozím utkání se HC Stadion nedařilo a před domácími diváky prohrál s Kláštercem 2:3. Vrchlabským hráčům se vydařil začátek sezony, kdy z 6 zápasu pětkrát zvítězili. Další zápasy přinesly střídavě výhry a prohry. Největší výprask dostalo Vrchlabí ve třetím kolem na ledě Kobry Praha, kdy si odvezlo prohru 0:6. Naopak největší brankový příděl nadělil HC Stadion Bílině a Jablonci, proti Sokolovu se jim v obou zápasech povedlo vstřelit devět branek. Naváže vrchlabský tým ve středu na sobotní vysokou výhru nad Baníkem?

Zápas se odehraje na vrchlabském zimním stadionu od 18.hodin. Přijďte podpořit vrchlabské kluky a společně zvítězit!