HC Stadion Vrchlabí – K utkání patnáctého kola míří Stadion do Slaného
Preview k zápasu

K utkání patnáctého kola míří Stadion do Slaného

15.11.2016
Alan Šrámek

Derby s Trutnovem je již minulostí, nyní na Vrchlabí čeká další těžký úkol v podobě buldoků z Řisut. Stadion zajíždí do Slaného na horký led třetího týmu tabulky. Utkání bude jistě velmi zajímavé, vzhledem k tomu, že oba celky mají shodně 25 bodů, stejně tak jako druhá Kobra Praha.

HC Stadion Vrchlabí - Udrží Stadion vedoucí pozici po důležitém utkání ve Slaném?

Stadion se v posledních utkáních poměrně trápil a rád by v dnešním střetnutí potvrdil vedoucí pozici v tabulce. O venkovních utkáních Vrchlabí toho bylo napsáno již poměrně dost. Při posledním utkání na cizím kluzišti nestačili hráči okolo kapitána Filipa na Jablonec nad Nisou, kde prohráli celkem nešťastně 4:5. Stadion si chtěl zvednout sebevědomí a potěšit diváky v následujícím domácím duelu proti rivalovi z Trutnova. Utkání se hrálo ve slušném tempu. Horalové vedli ještě 13 vteřin před koncem o jednu branku, avšak Draci z Trutnova dokázali zásluhou Půlpána vyrovnat. Následné prodloužení již netrvalo tak dlouho, fanoušky Trutnova potěšil svou brankou Ukhin. Vrchlabí si tak ve velmi sledovaném utkání připsalo pouhý bod do tabulky. No, a kdy jindy se omluvit fanouškům dobrým výkonem, než-li právě proti Řisutům, které jsou na třetí příčce, avšak bodů mají stejně jako Stadion.

HC Řisuty - Prokáží Řisuty svou ofenzivní sílu?

Celek Řisut je, jak již bylo zmíněno na třetím místě tabulky. Poslední utkání v Děčíně jim ovšem nevyšlo a celek hrající ve slaném podlehl Medvědům 1:4. Řisuty se ovšem momentálně dělí o třetí příčku s Kobrou v kolonce vstřelených branek. Ve čtrnácti utkáních jich vstřelili sedmapadesát, když v průběhu sezóny deklasovali například dvakrát Klášterec. Svěřenci Martina Procházky tak mají po minulém kole co napravovat. Buldoci jsou nepříjemným soupeřem a hostující Vrchlabí to nebude mít vůbec jednoduché.

Základní informace

Rok založení klubu: 1949

Klubové barvy: modrá, bílá, oranžová
Webové stránky: http://www.hcrisuty.cz/

Vedení klubu

Prezident: Ladislav Suchý
Manažer: JUDr. Ivan Záleský
Předseda: Ladislav Suchý

Realizační tým

Hlavní trenér: Martin Procházka
Asistent: Martin Kašák
Vedoucí mužstva Ing. Antonín Švenkrt
Kustod Tomáš Uldrich

Poslední vzájemné utkání

Oba celky se naposledy střetly v šestém kole letošního ročníku. Utkání opanovalo domácí Vrchlabí, které nedalo Řisutům příliš velkou šanci na dobrý výsledek.

Sobota 8. října 2016, 6. kolo: HC Stadion Vrchlabí - HC Řisuty 6:1 (2:1, 3:0, 1:0)



Utkání patnáctého kola se odehraje na zimním stadionu ve Slaném 17.11. 2016 v 17:00.