HC Stadion Vrchlabí – Sezónu ukončil Skůtrův memoriál
A Team

Sezónu ukončil Skůtrův memoriál

29.03.2016
Jana Poskerová

Velikonoční sobota byla ve Vrchlabí ve znamení vzpomínek a loučení. Na zimáku se organizoval již 4.ročník Memoriálu Radka Skůtra Petráka a zároveň se oficiálně zakončila sezóna a s aktivní kariérou se rozloučili Jirka Jakubec a Petr Hlaváč.

Letošní zápas měl skvělé obsazení bývalými hokejisty Vrchlabí. Do bývalého působiště si našli cestu Láďa Gengel, Kamil Tvrdek, Daniel Brynecký, Pavel Kříž, Broňa Andres, David Zima, Petr Ševčík, Jan Bendík, Milan Plodek, David Vondráček, přijel i Jan Závada, do týmu naskočil také navrátilec ze Států, Honza Kerekanič.

První třetinu proti sobě odehrál tým FANS x týmu KLUB HCSV. A to byla opravdu exhibice. Zcela amatérští bruslaři i nebruslaři v zapůjčené hokejové výstroji si navzájem "překáželi" na ledě a snažili se aspoň trochu stíhat přihrávky zkušenějších spoluhráčů a navzájem se nezranit. Vyzkoušet, co vydrží hokejová výstroj, na to by si totiž troufli až v další třetině, kdy už je vystřídali hokejisté. Každopádně panuje názor, že po měsíci intenzivního tréninku, by se hokejisté A-týmu měli bát o své angažmá. :-)
Klub HCSV vedl jako kapitán starosta Vrchlabí Jan Sobotka, sekundovali mu Jarda Vlasák a Borek Finger, na křídlech jistili Pavel Pešek s Michalem Křelinou a na ledě pak půvabně překážely protihráčům dámy z kanceláří a v bráně jistila Alice Vacíková.

Druhou a třetí třetinu už byli na ledě ti, kteří to opravdu umí, za Skůtra nastoupili bývalí hráči a jako domácí byl na ledě A-tým. Za hosty hráli i Jirka Jakubec a Petr Hlaváč, mohli si tak na ostro vyzkoušet,jak hrají jejich svěřenci.

A jaké jsou ohlasy: Radkovi by se sobotní akce líbila, laťka je pro další ročníky hodně vysoko, vysoká účast hráčů, skvělá divácká kulisa - velké poděkování všem, kteří se zúčastnili ať na ledě, nebo za mantinelem.

Tak tedy ještě jednou:
Vedení HCSV a vedení FAN CLUBU HCSV děkuje za účast na Memoriálu Radka Skůtra Petráka všem našim partnerům, kteří se zúčastnili přímo také hokejového klání, bývalým hráčům HC Vrchlabí, kterých se zde letos sešlo opravdu dost, moc si toho vážíme, současnému A týmu HCSV, který dorazil téměř v plném počtu, všem fanouškům a zaměstnancům HCSV. Všichni společně jsme zde vytvořili nepopsatelnou atmosféru, kterou si Memoriál určitě zaslouží. Vítězem se stal každý z nás, kdo přišel, protože všichni jsme dokázali, že Vrchlabí je hokejové město a že všichni držíme pospolu a umíme podpořit dobrou věc. Těšíme se již teď na další ročník a pevně věříme, že do toho půjdete opět s námi!!!!! My jsme hokej, buďte taky!!!!!!

Foto Petr Kraus