HC Stadion Vrchlabí – Čtvrtfinále pokračuje zápasem ve Vrchlabí
Preview k zápasu

Čtvrtfinále pokračuje zápasem ve Vrchlabí

06.03.2016
Raina Tomanová

Ke třetímu utkání zavítají jablonečtí Vlci do krkonošského Vrchlabí. Zde začínalo první kolo, domácí zde Jablonec porazili poměrem 3:0 a ujali se vedení v sérii. Zápas v Jablonci se ale také povedl domácímu týmu, vítězstvím 6:1 srovnali stav série.

První utkání nepřineslo mnoho branek, tu první viděli diváci až ve druhé polovině zápasu. Úspěšný byl vrchlabský tým, který se ujal vedení 1:0. Následovaly další dvě branky do jablonecké sítě, domácí se tak ujali vedení v sérii a před domácími fanoušky zvítězili poměrem 3:0. Do Jablonce HC Stadion odjížděl s cílem urvat další bod, aby v pondělím utkání na domácím ledě ukončil sérii.

Vlci se ale do vrchlabského týmu pořádné zakousli, i když i tentokrát si fanoušci museli na gól počkat. Čtyři přesné střely do vrchlabské sítě během sedmi minut ale rozhodly o tom, že Jablonec to na svém kluzišti umí a HC Stadion se prosadil pouze jednou. Nakonec utkání skončilo poměrem 6:1 pro domácí a Vlci vyrovnali stav série na 1:1.

Třetí zápas proběhne opět na vrchlabském stadionu. Je velmi důležité jabloneckému týmu ukázat sílu nejen na ledě, ale také v hledišti. Přijďte podpořit HC Stadion v boji o další bod, pojďte ukázat, jak se správně fandí!

Utkání začíná v 18 hodin na vrchlabském stadionu, pokladny budou otevřeny již od 16:30.
Ve třetím kole nebude chybět oblíbená divácká soutěž "HOD PUKEM" a tyto ceny: 1.cena Vyhlídkový let nad Vrchlabím na VIVATU
2.cena Škola vaření firmy Gusto Mio Antonína Vaise a Alice Vacíkové
3.cena Poukaz na konzumaci od Car Clubu v hodnotě 1000 Kč.

Foto: Petr Kraus