HC Stadion Vrchlabí – Základní čast skončila
A Team

Základní čast skončila

21.02.2016
Jana Poskerová

Během následujícího týdne připravujeme podrobnější shrnutí základní části s trenérem a sportovním manažerem. Teď ale ještě krátce k sobotnímu zápasu proti HC Klatovy.

Vrchlabí odehrálo 33.kol a nyní čeká na vyjádření Svazu ohledně zápasu s Pelhřimovem.

Petr Hlaváč: Máme za sebou strašně těžké utkání. Měli jsme v hlavě to, že pro nás existují vlastně jen a pouze dvě varianty, při předpokládané porážce Trutnova Kobrou. Výhra za tři body - 3. místo a play-off proti Jablonci. Jakýkoliv jiný výsledek znamenal 6.místo a play-off proti Klatovům, tzv. nebe, nebo peklo.
To nás na začátku zápasu svazovalo. Klatovy měly výborný pohyb a k ničemu nás nepustily. Po první třetině jsme si něco řekli a začalo to fungovat. Jen je škoda, že jsme výsledek neotočili už ve druhé třetině. Šancí jsme měli dost, ale na druhou stranu, drama až do konce je taky dobré. Fanoušci nás hnali po celé utkání a i oni velkou měrou přispěli ke konečné výhře. Děkujeme. Včera jsme to oslavili a těsíme se na Jablonec. Čeká nás možná až pět zápasů v domácím prostředí, my věříme, že na každém utkání budeme mít více fanoušků než Jablonec.