HC Stadion Vrchlabí – Ve středu zavítá HC Stadion do Slaného
Preview k zápasu

Ve středu zavítá HC Stadion do Slaného

07.12.2015
Raina Tomanová

Předehrávka 24. kola se odehraje na ledě ve Slaném, kde mají své domácí hřiště Buldoci z Řisut. Hosté z Vrchlabí zde budou obhajovat první vítězství proti tomuto soupeři.

V prvním vzájemné duelu se domácímu Vrchlabí podařilo Buldoky porazit poměrem 4:2. Stalo se tak v 7. kole a pro HC Stadion to byla již čtvrtá výhra. Aktuálně jsou vrchlabští hráči v obrovské pohodě, nacházejí se v tabulce na 4. místě s 45 body. Ty poslední tři získali na děčínském ledě, kde domácí porazili poměrem 2:4. Kromě jediné prohry v Klatovech v prodloužení mají vrchlabští na kontě z posledních devíti zápasů osm výher, z toho si dvě vybojovali až v samostatných nájezdech. To bylo v zápase na vrchlabském ledě proti Písku a první prosincový zápas proti Bílině. Ve středu tak může HC Stadion přidat další skalp a přiblížit se vyšším místům v tabulce.

HC Řisuty jsou aktuálně na desátém místě a na kontě mají 28 bodů. Stejně jako HC Stadion mají odehraných 20 zápasů. V prosinci odehráli Buldoci duely dva, v prvním na soupeře nestačil. Lední Medvědi z Pelhřimova si s Buldoky hravě poradili a zvítězili 9:6 a na svém ledě si HC Řisuty poradily v prodloužení s Kohouty z Tábora, kdy vyhráli 4:3. Poslední výhru za tři body získali Buldoci v polovině listopadu na svém ledě proti Děčínu, kdy zvítězili 5:2. V loňské sezoně první vzájemný zápas vyhrály Řisuty, v odvetném duelu pro změnu zvítězilo Vrchlabí. Bude to i letos 1:1 na zápasy nebo Buldoci padnou?

Zápas se odehraje na ledě ve Slaném od 18 hodin. Zváni jsou všichni, kteří chtějí strávit středeční večer ve společnosti dobrého hokeje.

Foto: Petr Kraus