HC Stadion Vrchlabí – Přípravky porazily Chrudim
Žáci

Přípravky porazily Chrudim

21.09.2015
Jana Poskerová

Hráči přípravky 2006 a 2008 strávili nedělní dopoledně v Chrudimi, kde sehráli dva zápasy proti domácímu týmu.

Přípravka 2006
Jednalo se o přípravné zápasy, a tak si hráči také procvičili nájezdy. Hostující brankář Vendelín Houdek byl o poznání lepší a nájezdy krásně chytal, hosté z Krkonoš naopak často skórovali.

Sestava týmu: Vendelín Houdek - Sporysch T. Kopecký O. Srnský D. - Beneš F. Motyčka M. Jakubec J. - Votava F. Tříska J. Kafka J.

První utkání naši hráči od prvních minut rozhodli na svoji stranu a dost rychle se přizpůsobili tvrdé hře HC Chrudim. Utkání skončilo 7:15 pro HC Vrchlabí.
Branky: Votava 4x, Sporysch 4x, Kopecký 3x, Srnský 3x, Motyčka 1x

Druhé, již klidnější utkání měli však od prvních minut na svojí straně hráči HC Chrudim a rázem hosté prohrávali o 3 góly. Pak se kluci zkoncentrovali a konečný výsledek 11:14 pro HC Vrchlabí, vypovídá o nedůsledném bránění krkonošského týmu.
Branky: Sporysch 6x, Kopecký 2x, Motyčka 2x, Jakubec 1x, Tříska 1x, Beneš 1x, Kafka 1x

Přípravka 2008

Nejmladší hokejová kategorie z Krkonoš podala výborný kolektivní výkon s výrazným přispěním brankáře, který v prvním zápase své spoluhráče podržel pěknými zákroky, a tak se hosté radovali z výhry 5:8
Sestava: Děd - Losenický, Posker, Klanica, Gabriel, Turek, Mach, Kučera M., Srnský, John, Kučera A., Cerman
Branky: Klanica P. 4x, Kučera M. 3x, Gabriel T. 1x

Také druhý zápas skončil pro hosty vítězně, i když museli dohánět čtyřbrankovou ztrátu. Výsledek však kolektivně dokázali obrátit ve svůj prospěch a zvítězili 7:9.
Branky: Posker 3x, Mach 1x, Klanica 4x, Kučera M. 1x

(Zpracováno z podkladů vedoucích mužstev Erika Sporysche a Kamila Kučery)