HC Stadion Vrchlabí – V prvním domácím zápase se HC Stadion představí proti Děčínu
Preview k zápasu

V prvním domácím zápase se HC Stadion představí proti Děčínu

18.09.2015
Raina Tomanová

HC Stadion Vrchlabí se v sobotu poprvé představí před domácími diváky. Na programu je třetí kolo, ve kterém přivítá HC Děčín. První mistrovský zápas nedopadl pro vrchlabské hráče dobře, z Bíliny odjížděli bez bodu a se sedmibrankovým přídělem.

Sobotní soupeř má za sebou již dvě mistrovská utkání. V prvním se utkal na domácí půdě s Kohouty z Tábora, kteří ale děčínské hráče porazili poměrem 7:2. Další příděl dostal Děčín opět v domácím utkání proti Kobře Praha, tentokrát ve své brance našel pět puků a po dvou odehraných kolech tak na kontě nemá žádný bod a usadil se na 16. místě v tabulce.

Vrchlabským se v přípravě dařilo a poslední čtyři zápasy skončily vítězně. V prvním ostrém zápase se jim ale nehrálo podle představ a z bílinského ledu si ve středu odvezli prohru 4:7. Nyní, před domácími fanoušky, je načase se ukázat v plné síle a získat první tři body do tabulky.

Před zápasem si opět můžete zakoupit puky na naši soutěž Hod pukem!. Tentokrát se bude soutěžit o zajímavé ceny od hlavní sponzora Intergast, který do soutěže vložil dárkový koš. Další cenou je poukázka na tenisové kurty a balíček HC Stadion Vrchlabí. Utkání začíná na vrchlabském zimním stadionu v 17:00. Přijďte podpořit kluky v prvním domácím mistrovském zápase této sezony!

Foto: Petr Kraus