HC Stadion Vrchlabí – HC Stadion oficiálně zahájil sezónu
A Team

HC Stadion oficiálně zahájil sezónu

07.09.2015
Jana Poskerová

První zářijový víkend byl pro hráče HC Stadion Vrchlabí oficiálním zahájením hokejové sezóny 2015/2016. Tým se sešel v celé sestavě na přípravném zápase a poté se přesunul do Dolního Dvora na soustředění, kterým byla zahájena sezóna.

Po pátečním přípravném utkání s jabloneckými vlky bylo pro tým připraveno posezení se zástupci města Vrchlabí a vedením klubu. Majitel týmu Aleš Cerman tak oficiálně zahájil letošní třetí sezónu ve II.lize. (Více informací o očekávání a plánech na následující rok přineseme do konce týdne)

Dobrá nálada z výhry nad Jabloncem se přenesla na celý tým a tak po večeři se hokejisté přesunuli do do horského penzionu Hanapetr, kde strávili celý víkend.

Na sobotu byl naplánován společný výšlap na Sněžku. Zdolání nejvyššího vrcholu České republiky byl pro některé hráče větší oříšek, než celý páteční zápas. Každopádně ale s větrným počasím bojovali všichni statečně a na vrchol dorazili. V neděli se tým vrátil zpět na led a na hokejisty čekal intenzivní dvoufázový trénink.

Poslední týden před zahájením mistrovských utkání bude tým opět intenzívně trénovat na ledě a v pátek 11.9.2015 sehraje Vrchlabí poslední přípravný zápas a to proti soupeři z Chrudimi.