HC Stadion Vrchlabí – Na vrchlabský led zavítají Moravské Budějovice
Preview k zápasu

Na vrchlabský led zavítají Moravské Budějovice

20.02.2015
Tomáš Brož

Poslední zápas v základní části odehraje výběr z Moravských Budějovic v sobotu na vrchlabské půdě. Budějovická Žihadla se aktuálně nacházejí na dvanácté příčce a jsou tak jedním z potencionálních soupeřů, které by HC Stadion mohl vyzvat i v play off.

Jihočeský tým již má zajištěnou účast ve vyřazovací části, a jelikož ho příští týden čeká volno, je tento zápas jejich poslední možností zabodovat a udržet se na dvanácté pozici. Po nevyvedeném úvodu sezóny, kdy sbírali jednu porážku za druhou, se Žihadla začínají zvedat a posouvají se tabulkou vzhůru. Pomohla jím především změna trenéra, po které v posledních utkáních prokázali velkou produktivitu a za tři zápasy nadělili soupeřům osmnáct branek. V předchozím zápase Nymburk rozdrtili poměrem 7:1 a dokázali potrápit i pražskou Kobru, se kterou po divoké přestřelce prohráli 7:9.

Za to domácí Stadion předvádí v posledních kolech nevyrovnané výkony a před týdnem zaznamenal v Kolíně porážku 2:5. I přes kolísavost vrchlabských výkonů jsou ale domácí jasným favoritem. V tabulce pevně drží pátou příčku a na domácím ledě se HC Stadionu nadmíru daří. Z posledních pěti zápasu totiž Vrchlabí doma zaváhalo pouze jednou. Žihadla však mají Stadionu co vracet, protože jejich předchozí měření sil dopadlo nejtěsnějším možným způsobem pro Vrchlabí. Zápas skončil 2:3 a všechny body putovaly z budějovického ledu. Domácí se tak po neúspěchu v Kolíně pokusí zabodovat a stvrdit své páté místo výhrou.

Pro svou výhru si však můžete přijít i Vy. Proběhne totiž tradiční soutěž Hod pukem na střed, z které si můžete odnést atraktivní ceny! Tentokrát se můžete těšit na konzumaci v restauraci Veteran Car club na Lánovské v hodnotě 1500 Kč, voucher do posilovny Spektrum v hodnotě 600 Kč a další cenou je trénink s A-týmem a klubový balíček.

Autorem preview je Tomáš Brož.