HC Stadion Vrchlabí – Nový rok odstartujeme zápasem s Nymburkem
Preview k zápasu

Nový rok odstartujeme zápasem s Nymburkem

02.01.2015
Raina Tomanová

V dalším hokejovém kole na domácím stadionu přivítá Vrchlabí soupeře z Nymburka. První vzájemný zápas proběhl již v pátém kole II. ligy a v něm HC Stadion zvítězil až po samostatných nájezdech 5:4. V prvním zápase letošního roku tak bude zajímavé sledovat, na jakou stranu se štěstěna přikloní tentokrát.

Nymburští hokejisté jsou s 32 body na sedmé příčce v tabulce. Mají za sebou stejně jako vrchlabský tým 20 zápasů, z nichž sedm bylo pro Nymburk tříbodově vítězných. O další body rozhodla vítězství či prohry v nastaveném čase. V posledním zápase se Nymburk utkal na domácím ledě s Kobrou Praha, která ale nezaváhala a pohlídala si své vedení v tabulce, když vyhrála vysoko 10:3. Výhra za tři body Nymburku vyšla v zápase proti Trutnovu, který porazil těsně 6:5. Začnou nový rok nymburští úspěšným výjezdem do Krkonoš?

HC Stadion odehrál svůj poslední zápas roku 2014 na ledě Kobry Praha, kde ale po velké přestřelce neuspěl a domů odjížděl s přídělem 5:9. Usadil se tak na 5. místě v tabulce s celkovým počtem 37 bodů. V počtu vyhraných zápasů je na tom Vrchlabí lépe než jeho sobotní soupeř, tříbodové vítězství okusilo devětkrát. Tři vyhraná utkání za sebou se vrchlabskému týmu podařila v prosincových kolech proti Jindřichovu Hradci, Jablonci nad Nisou a Trutnovem, se kterými si Vrchlabí poradilo 6:2. Jak si poradí se sobotním soupeřem před domácími fanoušky?

Zápas začíná v 18 hodin na vrchlabském zimním stadionu. A protože tu máme první zápas roku 2015, je pro vás a vaše děti připravena další doprovodná akce. Tátové si užijí skvělý hokej, maminky s dětmi se mohou stavit ve výtvarném koutku, nechat svá dítka pomalovat a pak se společně vyfotit. Chybět nebudou ani dárky pro nejmenší. Prostě novoroční párty, jak má být!

Foto: Petr Kraus