HC Stadion Vrchlabí – HC Stadion pojede bojovat o poslední letošní body do Prahy
Preview k zápasu

HC Stadion pojede bojovat o poslední letošní body do Prahy

26.12.2014
Raina Tomanová

Poslední utkání v tomto roce odehraje HC Stadion Vrchlabí na ledě Kobry Praha. 20. kolo oba týmy své soupeře porazily, Kobra navíc dala Nymburku deset branek. V krkonošském derby vyhrálo Vrchlabí nad Trutnovem 6:2. Oba soupeři tak budou bojovat o poslední tři body letošního roku. První vzájemné utkání dopadlo lépe pro vrchlabský tým, který Kobru porazil 6:3 před domácími fanoušky.

HC Stadion se v posledním odehraném kole předvedl před domácími diváky v utkání se soupeřem z Trutnova, kterého porazil poměrem 6:2. Důležité tři body tak zůstaly doma a Vrchlabí poskočilo v tabulce o dvě příčky na 4. místo s 37 body. Poslední tři kola byla pro vrchlabský tým vítězná a tak v sobotním utkání mohou na svoje úspěchy navázat. Proti Kobře Praha to však nebude lehké, soupeř vévodí tabulce a svoje body nedá lehce.

Právě poslední vrchlabský soupeř dokázal v 18. kole Kobru Praha porazit těsným poměrem 2:1. Následující dvě utkání ale měla již Kobra ve svých rukou, proti Pelhřimovu vyhrála na svém ledě 5:1 a naposledy zajížděla na led Nymburka, kde dokázala vstřelit dokonce deset branek. I díky tomu je na prvním místě v tabulce a na kontě má 47 bodů.

Vrchlabský fanklub vypravuje na tento zápas fanbus. Cena je 150 Kč, odjíždí se z Hostinného z autobusového nádraží v 14:00, od vrchlabského stadionu pak v 14:30. Pojeďte si odpočinout od kaprů, řízků, salátu a dalších dobrot a podpořit vrchlabský tým na cestě za třemi body! Zápas začíná v 18:00.