HC Stadion Vrchlabí – HC Stadion přivítá hosty z Jindřichova Hradce
Preview k zápasu

HC Stadion přivítá hosty z Jindřichova Hradce

12.12.2014
Raina Tomanová

V dalším kole II. hokejové ligy přivítá HC Stadion Vrchlabí na svém ledě soupeře z Jindřichova Hradce. Po prohraném posledním utkání, kdy krkonošské hráče porazil Sokolov, tak mají domácí šanci získat tři body a přilákat diváky na příští zápas, ve kterém bude hostit soupeře z Trutnova.

Hráči z Jindřichova Hradce k nám zavítají k odvetnému zápasu. V prvním kole Vrchlabí zajíždělo na jeho led, a šťastně zvítězilo po samostatných nájezdech 2:1. KLH Vajgar má tak motivaci k získání tří bodů. V tabulce mu patří 10. místo, na kontě má 23 bodů. V posledních šesti kolech získal Hradec 8 bodů, nejvíce branek schytal v zápase proti Nymburku (2:6) a také na ledě Trutnova (3:7). Poslední kolo však bylo pro Jindřichův Hradec vítězné, na domácím ledě porazil Žďár nad Sázavou po samostatných nájezdech 4:3.

V posledním odehraném kole se vrchlabským hráčům nepovedl domácí zápas, ve kterém podlehli silnému Sokolovu 3:5. Předchozí dvě utkání se ale vydařila a HC Stadion získal šest bodů – z ledu Moravským Budějovic a doma proti Kolínu. V tabulce je Vrchlabí na šestém místě s 29 body. Další může přidat v sobotním zápase, jako každý zápas však má před sebou nelehkého soupeře.

Zápas začíná na vrchlabském stadionu od 18 hodin. Přijďte si užít předposlední domácí hokej před Vánoci, zafandit svému týmu a odpočinout si od vánočního shonu :-)