HC Stadion Vrchlabí – Přátelák 2006 v Lomnici
Žáci

Přátelák 2006 v Lomnici

16.11.2014
Jana Poskerová

Přípravka 2006 si během volna odskočila na přátelské zápasy do Lomnice nad Popelkou, kde se kluci utkali s týmy z České Lípy, Lomnice nad Popelkou a s Tygry z Liberce.

HC Krkonoše: Houdek V. - Sporysch T., Votava F., Beneš F., Motyčka M., Mrkva J., Srnský D., Jakubec J., Nývlt H., Tříska J., Kopecký O.

HC Česká Lípa : HC Krkonoše 11:8 ( 5:2, 3:4, 3:2)
Branky: Sporysch 3, Srnský 2, Motyčka, Jakubec, Beneš

HC Krkonoše : HC Lomnice nad Popelkou 9:5 (5:1, 3:1, 1:3)
Branky: Srnský 2, Sporysch 2, Motyčka 2, Jakubec, Beneš, Nývlt

Bílí Tygři Liberec : HC Krkonoše 10:21 (0:5, 4:9, 6:7)
Branky: Sporysch 10, Srnský 4, Nývlt 4, Motyčka 3, Votava

Do prvního zápasu s HC Českou Lípou jsme vstoupili velice dobře, ovšem postupem času se převaha obrátila ve prospěch soupeře, bohužel na tři rychlé góly ve třetí třetině už kluci nedokázali zareagovat a skončilo se hned prohrou.

Do druhého zápasu šli kluci s pocitem, že mají Lomnici co vracet z přípravného zápasu před sezonou. Vše šlo během prvních dvou třetin velice dobře a kluci hráli s nasazením a zodpovědně. Jenže ve třetí třetině se nasazení vytratilo a Lomnice se rázem přiblížila na dohled a my ne a ne dát gól. Nebýt dvou vychytaných nájezdů, které Venda nekompromisně zlikvidoval, mohlo vše dopadnout jinak. Nakonec kluci potvrdili na 9:5 a zápas skončil výhrou!

Snad nejočekávanější zápas sobotního dopoledne s Tygry z Liberce, nebyl bohužel tím nejlepším nakonec, jelikož soupeř přijel notně oslaben a zápas to byl spíše za odměnu. Kluci začali střílet gól za gólem a jak to tak bývá, přestali bránit a ani brankář neudržel úplně koncentraci. Možná až zbytečně jsme docela dost inkasovali, tradičně nejvíc v poslední třetině.