HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí zajiždí na led do Slaného, kde ho čekají Buldoci z Řisut
Preview k zápasu

Vrchlabí zajiždí na led do Slaného, kde ho čekají Buldoci z Řisut

14.11.2014
Raina Tomanová

Do dalšího kola, které se hraje v sobotu, nastoupí HC Stadion proti Buldokům z Řisut. Na ledě ve Slaném změří své síly nad těžkým soupeřem, se kterým se v letošní sezoně setkají poprvé.

Vrchlabí se proti Buldokům pokusí navázat na dvě předchozí vítězná utkání, kdy porazilo Klášterec 6:2 a na domácím ledě silného soupeře z Tábora 3:2 v prodloužení. Poslední odehraný zápas byl napínavý až do samotného konce, HC Stadion nedokázal udržet těsné vedení 2:1 a zápas se musel prodlužovat. Hned za půl minuty ale vrchlabský kotel rozveselil Vlach, který tak zařídil bod navíc pro domácí hráče. Vrchlabí má aktuálně na kontě 20 bodů a je na sedmém místě v tabulce.

HC Řisuty je na pátém místě tabulky díky vstřeleným brankám. Stejně jako další čtyři týmy mají na kontě 23 bodů a určitě budou chtít svoje skóre navýšit. V posledním odehraném zápase však Buldoci padli v prodloužení proti Nymburku 4:5. Za sebou však mají i úspěšné zápasy, například proti Klatovům ve třetím kolem zvítězili o tři branky 5:2. Stejně se jim dařilo proti Děčínu, kdy vyhráli 6:2. Naopak šest branek schytaly Řisuty od soupeře z Kolína, kterému nedokázaly dát ani branku. Povede se jim zvítězit nad krkonošským soupeřem?

Utkání začíná na ledě ve Slaném netradičně již od 17 hodin. Prvních pět týmů v tabulce má shodně 23 bodů, mezi nimi jsou i Buldoci, Vrchlabí tak má možnost se bodově na svého soupeře dotáhnout.