HC Stadion Vrchlabí – Do Vrchlabí zavítají Kohouti z Tábora
Preview k zápasu

Do Vrchlabí zavítají Kohouti z Tábora

07.11.2014
Raina Tomanová

Sobotní podvečer nám zpříjemní hokejové utkání 2. ligy mezi domácím HC Stadionem a Kohouty z Tábora. Jedná se již o 11. kolo, v němž se utkají dva týmy, které pomýšlejí na nejvyšší příčky v tabulce. Kdo tentokrát uzme body?

Tábor je díky většímu počtu vstřelených branek na vrcholu tabulky. Stejný počet bodů, 22, mají ale také Řisuty a Kolín. Kohouti se ve víkendovém utkání proti Vrchlabí nebudou šetřit a rozhodně nechtějí odjet s prázdnou. V posledním odehraném utkání proti Nymburku se jim podařilo zvítězit až v prodloužení a druhý bod tak padl na jejich stranu. Z deseti zápasů Kohouti pětkrát zvítězili v základní hrací době a pouze jednou prohráli – to se stalo v utkání na ledě Sokolova, kde Tábor pustil čtyři branky. Na svém kontě má náš sobotní soupeř také tři výhry v prodloužení – v již zmiňovaném utkání proti Nymburku, dále to byla utkání hned na začátku sezony – v Děčíně si zapsali vítězství až po nájezdech a proti Klatovům jim bod navíc zajistila branka v prodloužení. Nyní mají možnosti odskočit svým soupeřům, podaří se jim to v podkrkonošském městě?

HC Stadion Vrchlabí si po posledním domácím klopýtnutí spravil chuť v utkání v Klášterci nad Ohří, ve kterém rozhodly především začátky třetin. Vrchlabští nakonec brali všechny body za výhru 6:2 a v tabulce jsou na krásném 6. místě s 18 body. Z devíti odehraných zápasů se mohou pochlubit šesti výhrami a pouze třemi prohrami. Bodově naprázdno ale poprvé vyšli až v domácím zápase proti Žďáru nad Sázavou, který rozhodla nepovedená druhá třetina. Proti táborskému soupeři to nebude jednoduchý zápas, který však HC Stadion nedá zadarmo, proto si přijďte zafandit!

Zápas začíná na vrchlabském stadionu v 18 hodin. I tentokrát si před utkáním můžete zakoupit soutěžní puky, hlavní cena je tentokrát 10 l soudek piva a degustaci pro 4 osoby v Pivovaru Hendrych. Také pokračuje prodej hráčských dresů a zakoupit si můžete i fansvěci za výprodejové ceny. Přijďte podpořit naše kluky v tomto důležitém boji!

Foto: Petr Kraus