HC Stadion Vrchlabí – Na vrchlabském ledě přivítáme jablonecké vlky
Preview k zápasu

Na vrchlabském ledě přivítáme jablonecké vlky

31.01.2014
Raina Jarošová

Do konce základní části chybí odehrát pouze pět kol. K tomu jubilejnímu, třicátému, přijedou na stadion do Vrchlabí Vlci z Jablonce. V prvním vzájemném zápase Jablonec vyklepl HC Stadion vysoko poměrem 7:1 a připsal si tak největší skalp vrchlabského týmu. Nyní se ale Vrchlabí předvede proti Jablonci na vlastním ledě a za podpory fanoušků se pokusí zaskočit svého soupeře alespoň stejným gólovým přídělem.

Jablonečtí Vlci dokázali jako jediní HC Stadionu vstřelit sedm branek a zároveň obdržet pouze jednu. Stalo se tak ve 13. kole na jabloneckém stadionu. Vlci však dokážou soupeřům vstřelovat mnohem více branek. Potvrdili to v posledním odehraném kole, kdy doma porazili tým Milevska vysoko 10:3. Jablonec je nyní na osmém místě v tabulce a na kontě má 43 bodů.

Sestava týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou z minulého kola:

Jelínek (Bouška) – Peřina, Pilař, Mrkvička, Čechura, Zeman, Abraham - Šulc, Bříška, Tondr – Nevyhoštěný, Liška, Stehno (2.Hric) – Mulač, Brokeš, Frk

Vedení klubu

Generální manažer: Petr Cinibulk
Sekretariát klubu: Alena Stehnová

Realizační tým

Hlavní trenér: Jiří Kubsch
Vedoucí mužstva: Josef Březina
Kustodi: Jiří Zeman
Lékař: Mudr. Pavel Šochman

Informace o klubu

Rok založení: 1996
Klubové barvy: Bílá, modrá, černá

Vrchlabí v posledním zápase porazilo Jindřichův Hradec, do kterého zajíždělo v sobotu, a vrchlabští vezli domů tři body za výhru 6:1. HC Stadion si tak upevnil svoje páté místo v tabulce. K celkovým 51 bodům může v zítřejším zápase přidat další, a navíc před domácím publikem. Vrchlabští mají Jablonci co oplácet, prohra na jejich ledě 1:7 bude hlavním hnacím motorem k vítězství.

Nezapomeňte, zápas začíná v 18:00 a všichni školou povinní, kteří přinesou okopírované vysvědčení s vyznamenáním, dostanou u prodeje puků vrchlabské fanouškovské tleskače! Navíc jako každý domácí zápas hrajeme hru Hod pukem, ve které opět můžete vyhrát zajímavé ceny. Přijďte podpořit naše hochy v odvetném zápase proti Vlkům, vezměte s sebou svoje dítka a podpořte koupí puku naše nejmenší hokejisty. Případnou výhru berte jako příjemný bonus :-)