HC Stadion Vrchlabí – Předvánoční povídání s Láďou Gengelem
Rozhovory

Předvánoční povídání s Láďou Gengelem

21.12.2013
Raina Jarošová

Poslední zápas letošního roku proti Milevsku je za námi a Vrchlabí zvítězilo poměrem 5:2. My vám přinášíme rozhovor s hráčem číslo 10 Ladislavem Gengelem, který nám zhodnotil utkání a také prozradil, co ho čeká během vánočních svátků.

Ahoj Láďo, jak bys zhodnotil včerejší zápas, hlavně první třetinu, která vám moc střelecky nevyšla?

My jsme se do toho potřebovali nejdříve dostat, protože jsme hráli na čtyři lajny a to je obtížnější. Soupeř sem určitě nepřijel prohrát, nějakou kvalitu tam taky má, navíc vyměnili trenéra a bylo to znát.

Teď mimo hokej – jak budeš trávit Vánoce?

(úsměv) Budu je trávit s holkama, ve čtvrtek se mi narodila druhá dcera, tak je budu trávit s nimi co nejvíce, abych pomohl přítelkyni. Budu si to chtít co nejvíc užít ten začátek a jsem rád, že to takhle dobře vyšlo na svátky.

Budete mít během svátků taky tréninky předtím, než pojedete do Kolína?

Určitě budeme trénovat, hlavně abychom mohli navázat v novém roce na tuhle vítěznou šňůru, aby se nepřetrhla, a budeme chtít pořád hrát. Čím více bodů budeme mít, tím líp :-)

Co bys popřát všem fanouškům a hlavně těm, co vás pojedou podpořit do Kolína?

Fanouškové jsou tady úžasní, to se ví, proto tady taky jsem. Protože bez nich by tu hokej ani nebyl, dělá se tu hlavně pro fanoušky. S tím sem také šel pan Cerman po první lize. Takže bych fanouškům chtěl popřát všechno nejlepší do nového roku a ať jim Ježíšek nadělí třeba nový buben :-)