HC Stadion Vrchlabí – Dalším soupeřem Stadionu je TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Preview k zápasu

Dalším soupeřem Stadionu je TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí

02.03.2013
Raina Jarošová

V dalším kole kvalifikace se domácí HC Stadion Vrchlabí utká s týmem TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí. První kolo Vrchlabí jasně ovládlo zápas s HC Rebel Město Nejdek. Již v první třetině to bylo pro Stadion 4:0 a celkově si na hostech „pošmákl“ a zvítězil poměrem 12:2.

Zítřejší hosté z Veselí si poradili v prvním kole se Spartakem Choceň. Po první třetině se šlo do šaten za nerozhodného stavu 1:1. Poté ale led ovládli domácí veselští, vstřelili celkem tři góly a Choceň na ně nestačila - prohrála 4:2.

HC Stadion Vrchlabí si pohrál s hosty z Nejdku. Po první třetině už hostující gólman lovil ze své branky 4 puky a bylo rozhodnuto. V dalších třetinách Vrchlabí jen upravovalo skóre. Po osmém gólu a skandování fanoušků „deset, deset“ jsme mohli vidět ještě další čtyři branky za zády rebelského gólmana. Pět minut před koncem navíc Fořt neproměnil trestné střílení. Mrzet ho to však nemuselo, Stadion si poradil s Nejdkem a skóre 12:2 hovoří za vše.

V neděli se kromě kvalifikace o druhou ligu odehraje i zápas juniorů. Přijďte podpořit i mladší hráče, zápas se odehraje od 13 hodin! Naše áčko se utká s týmem z Veselí nad Lužnicí od 17:00.