HC Stadion Vrchlabí – Stadion jede do Chocně
A Team

Stadion jede do Chocně

21.09.2012
Jana Poskerová

První kolo Metuje cupu bylo přesunuto na 28.9.2012, na vrchlabské tedy čeká první zápas při obhajobě titulu v Chocni. Tým HC Spartak Choceň je zkušený soupeř a a dá se očekávat zajímavé utkání dvou vítězů krajské ligy.

Choceň v prvním kole sehrála zápas v Náchodě. V základní hrací době skončil zápas nerozhodně 5:5, až teprve v prodloužení přálo hostům štěstí a přivezli domů cenné body. Se soupeřem z pardubického kraje se Stadion v minulé sezoně nepotkal.

"Nepředpokládám, že by soupeř nedělní zápas bral jen jako přípravu, přece jen jde o pohár", říká trenér Pavel Biegl. "Obě strany si uvědomují, že se setkají vítězové krajů z loňské sezony a navíc i potenciální vítězové letošního roku. Z toho důvodu je nutné nahlížet na nedělního soupeře jako na možného soupeře do předkola kvalifikace. Zápas bude touto skutečností jistě poznamenán, navíc domácí se budou chtít předvést. Očekávám, že půjde o zápas podobný tomu, který jsme odehráli proti Jablonci a bude potřeba k němu přistoupit zodpovědně," dodává trenér.