HC Stadion Vrchlabí – Místo Znojma trénink
A Team

Místo Znojma trénink

07.11.2010
Jana Poskerová

Středeční zápas se Znojmem byl přesunut na prosinec. Důvodem je nominace Adama Havlíka, Tomáše Rachůnka a Martina Pláňka na turnaj čtyř, jenž se uskuteční v tomto termínu v Karlových Varech a Českých Budějovicích. Vrchlabské hokejisty tedy ve středu místo výjezdu čeká dvoufázový trénink.

Jak jsme již informovali, vrchlabskou střídačku opustil Petr Mocek, který již nastupuje za Chrudim. Místo něj jsme již v sobotním zápase proti Chomutovu měli možnost vidět obránce Marka Zukala z Chrudimi. Trenér Řeháček výměnu okomentoval následovně: "Zuki je mladý kluk,který chce hrát a já jsem s ním spokojen. Jeho chvíle přijde. V současné době máme ještě na marodce Richarda Bauera. Ten sice začne již lehce trénovat, ale kdy se bude moct vrátit na led, to zatím nedokážeme říct." Dalším zraněným obráncem je Lukáš Poskočil, který si ze zápasu s Ústím odnesl pochroumané rameno.

Marek Zukal (1988) je původem ze Slovenska, v Čechách se poprvé objevil v Ústí v sezóně 2006/2007, od roku 2008 je hráčem Pardubic, na pozici obránce oblékal v dalších letech znovu dres Ústí a poté Chrudimi.