HC Stadion Vrchlabí – Našim hokejistům končí sezóna
Zápasy

Našim hokejistům končí sezóna

03.03.2008
David Schlegel

Aby se čtvrtfinálová série vrátila ještě jednou do Krkonoš, museli naši hokejisté zvítězit v Chomutově. To se bohužel nepodařilo a po výsledku 7:3 se z výhry v dnešním zápase a zároveň i z postupu do semifinále play off radují domácí hokejisté. Po první třetině vrchlabští hokejisté prohrávali jen o jednu branku, ale hned v úvodu té druhé Chomutov odskočil na rozdíl dvou branek a to byl nejspíše rozhodující moment celého zápasu. Přesto se naši hokejisté nemají za co stydět a je nutno jim za celou sezónu poděkovat.

Chomutovští se brzy ujali vedení Michalem Jeslínkem a i když hosté bleskově vyrovnali Lukášem Vantuchem, během chvilky vedli vedl Chomutov o dvě branky, opět Michal Jeslínek a po něm Radek Šíp. Vrchlabí dokázalo i podruhé snížit, když se ve dvojnásobné přesilovce prosadil tečí opět Lukáš Vantuch.

Za stavu 3:2 pro Chomutov se hosté ve druhé části pokusili o vyrovnání, ale jejich snahu domácí rázně utnuli. Hned po pár vteřinách hry se totiž prosadil Jakub Trefný a na tříbrankový rozdíl posléze upravoval Tomáš Polanský – 5:2. Vrchlabský Patril Beck sice v polovině zápasu snížil, ale to bylo ze strany hostů vše. Do konce prostřední části se totiž ještě trefil Jaroslav Hašek a za stavu 6:3 už bylo o vítězi prakticky rozhodnuto.

Zápas se pak v klidu dohrál, překvapivě bez očekávaných tvrdých soubojů, na konečných 7:3 v závěru pečetil Martin Gálik.

Pro Vrchlabí se tak uzavřela velice úspěšná sezóna, za kterou jest třeba všem hráčům a celému realizačnímu týmu velice poděkovat.