HC Stadion Vrchlabí – Reportáž ze zápasu: Havlíčkův Brod - HC Krkonoše 6:5

Reportáž ze zápasu: Havlíčkův Brod - HC Krkonoše 6:5


13.kolo, neděle 4.11.2012, 18:00
Havlíčkův Brod
6:5
HC Krkonoše
Hlávka (21. - 54. Č. Novák) - D. Vala, Hošek, Kubát, Kříž, Křesťan, O. Doležal - Zdražil, Szilva "C", Žemlička, Hlídek, Chlubna, Brebera, Protivný, Jelínek
Krejčí (Abrahám) - Junek, Havel, Kolek - Vencl, Srnský, Krsek, Kozák, Vacek, Smékal, Tatar, Janoušek, Kocián, Havelka, Lukášek
Třetiny: 0:2, 2:0, 4:3  Branky a nahrávky: 33. Szilva (Zdražil), 35. Chlubna (Hošek), 42. Brebera, 56. Hlídek (Protivný), 58. Chlubna (Zdražil), 59. Jelínek (Žemlička) - 8. Havelka (Lukášek), 16. Srnský (Vencl), 48. Havelka (Junek), 49. Junek, 55. Junek (Krsek). Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Václav Guth, David Rittich. Vyloučení: 2:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Průběh utkání: 0:2, 3:2, 3:5, 6:5.  

Ohlasy trenérů

Václav Adam (HC Rebel Havlíčkův Brod): Když to vezmu od začátku, tak v první třetině měl soupeř snad tři střely na bránu a dal z toho dva góly. My jsme naopak neproměnili snad čtyři vyložené šance a od toho se to všechno odvíjelo. Do druhé třetiny jsme nastoupili s tím, že se budeme víc tlačit do brány, což se nám povedlo a vyhráli jsme 2:0, ale zase jsme však měli mraky šancí. Třetí třetina to byla třetina zvratů. To už zde dlouho nepamatuji a přispěly k tomu hrubé chyby od našeho gólmana. Co však kvituji je síla mančaftu a vůle po vítězství, protože jsme v posledních pěti minutách dokázali otočit nepříznivý stav a myslí si, že zaslouženě vyhrát.

Ivan Houda (HC Krkonoše): V utkání bylo spoustu zvratů, nicméně my jsme si to prohráli vlastními hrubými chybami a v závěru už nám odešly síly. Už dlouho hrajeme na tři až čtyři beky, což nejsou kluci schopni zvládnout fyzicky. Všechno rozhodly naše chyby v obranném pásmu, soupeř toho využil. Domácí využili snad každé naše zaváhání a proto to dopadlo tak, jak to dopadlo.