HC Stadion Vrchlabí – Vážení fanoušci vrchlabského hokeje
A Team

Vážení fanoušci vrchlabského hokeje

13.10.2010
Tisková zpráva

Jelikož jste nedílnou součástí našeho hokejového klubu, pravidelně navštěvujete hokejové zápasy a jsem přesvědčen, že sledujete celkové dění kolem vrchlabského hokeje, chtěli bychom Vás touto cestou požádat o podporu současného majoritního vlastníka a současně i člověka, bez kterého by hokej ve Vrchlabí nebyl na takové úrovni, možná že vůbec, pana Petra Dědka v komunálních volbách (strana „Starostové a nezávislí“), které se konají již tento týden

K této prosbě nás vede snaha o zachování vrcholového hokeje v našem městě, který nebaví jen širokou veřejnost, ale zároveň se díky stále se zvyšující členské základně stal i důležitým faktorem pro výchovu našich dětí, resp. smysluplné trávení volného času v dnešní přetechnizované době.

Dále je potřeba zdůraznit, že je velmi složité v dnešní době provozovat profesionální sport na patřičné úrovni bez dostatečných finančních prostředků, které zajišťuje z převážné části pan Petr Dědek. V neposlední řadě dnes již nelze provozovat prvoligový hokej bez pomoci Města Vrchlabí, kterému jsme vděčni za podporu, kterou nám v minulosti, ale především na tuto sezonu poskytlo. I když mi je jasné, že existují lidé, kterým se tato podpora nelíbí, je potřeba opětovně připomenout, že hokej ve Vrchlabí udělal za posledních pár let obrovský skok, stal se ve Vrchlabí a v širokém okolí sportem č. 1 a výkladní skříní celého sportu vrchlabského regionu.

A přesto, že nejsem člověk, který jakkoliv aktivně zasahuje do politiky a nejsem členem žádné politické strany, chtěl bych touto cestou požádat všechny skutečné fanoušky vrchlabského hokeje, aby podpořili majitele klubu Petra Dědka a stranu, za kterou kandiduje - „Starostové a nezávislí“ v nadcházejících volbách, jelikož je to člověk, který pro hokej žije, dává do něho spoustu financí, svého úsilí a volného času. Byla by přece škoda, kdyby muselo skončit něco, co do Vrchlabí patří a co přináší pro spoustu lidí rozptýlení a zábavu v dnešní uspěchané a nelehké době.

Vedení klubu a ing. Aleš Kmoníček