HC Stadion Vrchlabí – Letošní ročník píše svou závěrečnou kapitolu, sledujte zápasový finiš na HokejPortal.cz
Tiskové zprávy

Letošní ročník píše svou závěrečnou kapitolu, sledujte zápasový finiš na HokejPortal.cz

05.05.2010
Tisková zpráva

Program většiny hokejových soutěží graduje. Některé kluby již bilancují své letošní výsledky, jiné pro změnu ještě mohou svůj účet o něco vylepšit. Dobře připravená cesta k úspěchům je základem dosahu toužebné mety. Bezpochyby největším vrcholem letošní sezony byly zimní olympijské hry ve Vancouveru, které opět přinesly nespočet zajímavých okamžiků a v neposlední řadě i samotných výsledků. Došlo i na několik překvapení a brzkých konců cest favorizovaných týmů.

Jednou z posledních ostře sledovaných akcí letošní sezony bude i květnové mistrovství světa v Německu. Světový šampionát může být pro nejednu zemi pomyslným reparátem. O úspěchu sní i česká reprezentace, která čeká na medaili z velkého turnaje už téměř čtyři roky. Právě tento díl konfrontace se světovou elitou bude pro Vladimíra Růžičku derniérou na lavičce národního týmu. Podaří se mu zakončit své působení toužebnou medailí?

MS 2010 je pro redakci serveru HokejPortal.cz už jubilejní pátou významnou reprezentační akcí, kterou bude pracovní tým portálu pečlivě sledovat. Informační složka bude tvořena kompletním servisem, pravidelnými předzápasovými prognózami (preview), na které automaticky budou navazovat souhrny dne s výsledky (review) a podrobné statistiky utkání, jednotlivců a týmů. Nebudou chybět ani nejnovější zprávy ze všech národních týmů, zajímavosti, rozhovory s českými hráči, profily největších hvězd, volba all star týmu a online přenos z vybraného zápasu turnaje. Informační portál se pohybuje na internetové scéně již třetím rokem a získává mezi fanoušky stále větší podporu. Nevšední přísun podrobného zpravodajství z devíti nejsledovanějších evropských i světových soutěží (O2 extraliga, 1. liga, NHL, KHL, Elitserien, SM-Liiga, DEL, Slovnaft extraliga, National League) je tím základním měřítkem exkluzivity. Nabídka zasahuje i do důležitých reprezentačních akcí a novinkou jsou i okénka do příbuzných odnoží sportů jako hokejbal, florbal či stolní hokej. V srpnu loňského roku byla spuštěna nová upgradovaná verze, jenž udělala zásadní krok k požadavkům náročnějších uživatelů internetu.

HokejPortal.cz nabízí předzápasové analýzy, souhrny kol a výčet faktů z jednotlivých utkání, nechybí ani nejnovější zprávy z domácích i zahraničních soutěží, interview s hráči a trenéry, zajímavosti, profily jednotlivců a v neposlední řadě exkluzivní série seriálů a subjektivních názorů redaktorů na aktuální témata. Výhodou je rovněž přehledný TV program sportovních stanic, který mapuje průběžné vysílání zajímavých střetnutí či hokejových pořadů. Díky technologickému vývoji rostou zákonitě i požadavky uživatelů a právě spokojenost našich návštěvníků je pro nás tou hlavní metou. Portálové prostředí se stále snažíme vylepšovat a vytvořit tak potřebný komfort. Jednou z velmi populárních aplikací je „Tipovačka“, ve které můžou uživatelé pravidelně poměřit své síly i s redakcí HokejPortal.cz. Ten nejúspěšnější se může těšit na zajímavou cenu.

Server HokejPortal.cz nabízí nový rozměr online zpravodajství, který nemůže správnému hokejovému fanouškovi uniknout z dohledu. Poznejte jedinečný svět portálu, který se vymyká stereotypu dnešních konkurenčních webů. Základna sílí a právoplatnými členy můžete být i Vy!