HC Stadion Vrchlabí – Sledujte podrobné hokejové zpravodajství serveru HokejPortal.cz a vžijte se do atmosféry ZOH
Tiskové zprávy

Sledujte podrobné hokejové zpravodajství serveru HokejPortal.cz a vžijte se do atmosféry ZOH

21.02.2010
Redakce

Zimní olympijské hry ve Vancouveru budou očekávaně nejsledovanější sportovní akcí tohoto roku. Nemalá pozornost bude upřena i na hokejový díl bohatého programu. Vyvolená národní mužstva změří své síly s ostatními soupeři a pokusí se splnit ten svůj sen. Elitní týmy jako Kanada, Rusko, Finsko či Švédsko pomýšlejí na metu nejvyšší a o toužebný úspěch se pokusí zabojovat i družina českých neohrožených bojovníků. Cesta na hokejový Olymp je nadmíru těžká a pouze nejlépe připravení se můžou o korunu olympijských šampionů ucházet.

Pracovní tým serveru HokejPortal.cz zažehl svůj pomyslný olympijský plamen už dva týdny před samotným zahájením her, kdy již začali členové týmu pracovat na veškeré technické a obsahové složce. Pro návštěvníky je již v provozu speciální sekce „Vancouver 2010“, ve které jsou už průběžně shromažďována veškerá zásadní fakta. K dispozici je přehledný rozpis zápasů a profily jednotlivých výběrů se soupiskami.

Olympijské hry jsou pro samotný projekt HokejPortal.cz premiérovou zkouškou, na kterou se pečlivě připravil. Družina spolupracovníků posilněná zkušenostmi ze zpravodajství tří světových šampionátů se této nové výzvy nebojí a bude chtít na své úspěchy navázat. Průběžně budou představeny vizitky jednotlivých účastníků turnaje a rovněž bude zahájeno hlasování o elitní pětku sestavy.

Zpravodajská olympijská složka bude tvořena kompletním zpravodajským servisem, pravidelnými předzápasovými prognózami (preview), na které automaticky budou navazovat souhrny dne s výsledky (review) a statistickým sumářem. Nebudou chybět ani nejnovější zprávy ze všech národních týmů, zajímavosti, rozhovory s českými hráči či profily největších hvězd.

Díky technologickému vývoji rostou zákonitě i požadavky uživatelů a právě spokojenost našich návštěvníků je pro nás tou hlavní metou. Portálové prostředí se stále snažíme vylepšovat a vytvořit tak potřebný komfort. Jednou z velmi populárních aplikací je „Tipovačka“, ve které můžou uživatelé pravidelně poměřit své síly i s redakcí HokejPortal.cz. Ten nejúspěšnější se může těšit na zajímavou cenu.

Po vlastní registraci se všem zájemcům otevírá nový prostor portálového světa. S vytvořeným účtem získávají uživatelé oprávnění nejen komentovat jednotlivé články, ale také je přímo hodnotit. V položce „Profil“ je kromě běžné možnosti aplikace vlastního avataru, možnost navolení oblíbeného klubu a hráče, čímž se daný uživatel zařadí do portálového fanklubu. Průběžný počet fanoušků jednotlivých klubů je evidován v daném boxu na hlavní straně serveru.

Profil registrovaného uživatele nabízí možnost vytvoření sítě přátel, kdy je možné zasílat návrhy autorizací dalším členům portálu. K dispozici jsou rovněž nadstandardní funkce uživatelského boxu, které jedince nasměrují na požadovaná fakta.

Orientaci fanoušků bude rovněž pravidelně podporovat i aktualizovaný TV program sportovních stanic, který mapuje průběžné vysílání veškerých zajímavých střetnutí či tematických hokejových pořadů.

Brány do hokejového světa jsou otevřeny a vstoupit může každý. Základna serveru HokejPortal.cz sílí a i Vy můžete být jejími členy.