HC Stadion Vrchlabí – HokejPortal.cz volá: Fanoušci všech klubů, spojte se!
Fanoušci

HokejPortal.cz volá: Fanoušci všech klubů, spojte se!

21.09.2009
Redakce

Úspěch v novém ročníku soutěže je pro klub tou hlavní motivací. Vedoucí osoby managementu, spolu s trenéry, hledají optimální řešení, jak vytvořit onen nejlépe fungující celek, jenž bude přinášet ta tolik toužebná vítězství. Oči fanouška jsou jedním z nejdůležitějších ústředních orgánů, které rozhodují o zúročení potenciálu svých oblíbenců a vynáší klíčový ortel. Podobnou cestou se vydává i sportovní projekt HokejPortal.cz.

Informační server se pohybuje na internetové scéně více než dva roky a získává stále větší přízeň fanoušků. Portál přináší svým návštěvníkům jedinečné zpravodajství z devíti nejsledovanějších evropských i světových soutěží ( O2 extraliga, 1. liga, NHL, KHL, Elitserien, SM-Liiga, DEL, Slovnaft extraliga, National League), nabídka zasahuje i do důležitých reprezentačních akcí a novinkou bude i informační servis z méně sledovaných zahraničních lig. Projekt v poslední době bojoval s technickou vyspělostí, a tudíž nemohl nabídnout některé plánované funkce, které patřily k hlavním prioritám. Nyní se karta obrací. Na začátku srpna spatřila světlo světa nová upgradovaná verze, jenž bude splňovat náročnější požadavky uživatelů. Důraz je kladen na hlavní skupinu návštěvníků, kterými jsou příznivci jednotlivých týmů.

Pokud chtějí návštěvníci využívat všech možností portálu, tak není nic jednoduššího, než provést svou vlastní registraci. S vytvořeným účtem získávají uživatelé oprávnění nejen komentovat jednotlivé články, ale také se dostanou do nového světa hokejového portálu. V položce „Profil“ mají možnost aplikace vlastního avataru, a také si navolit oblíbený klub a hráče, čímž se zařadí do portálového fanklubu. Průběžný počet fanoušků jednotlivých klubů bude možné sledovat v daném boxu na hlavní straně serveru. Fanklub hráčů bude zobrazen na kartách daných hokejistů. Profil registrovaného uživatele nabízí možnost vytvoření sítě přátel, kdy je možné zasílat návrhy autorizací dalším členům portálu. Klíčovou sekcí pro fanoušky bude i položka „Zábava“, ve které naleznou řadu článků, které mapují hokejový svět i z jiného úhlu pohledu, jakou jsou třeba videa. Nejspíš nejdůležitější výhodou je to, že platná registrace umožňuje uživatelům zapojení se do připravované tipovací soutěže o hodnotné a zajímavé ceny. Samozřejmostí je komunikační sekce, jenž ponese název „PortalPokec“.

Jaké zpravodajství bude HokejPortal.cz přinášet? V plánu je navázání na systém obsahu, který byl průběžně publikován. Návštěvníci se můžou těšit na pravidelné předzápasové prognózy (preview), na které budou navazovat souhrny kol (review), vše bude podpořeno statistickým sumářem (podrobné tabulky soutěží, statistiky hráčů a klubů). Chybět nebudou ani tradiční aktuality z domácí i zahraniční scény, interview, zajímavosti, profily hráčů a v neposlední řadě exkluzivní série seriálů. Čas od času bude publikován i sloupek některého z členů redakce HokejPortal.cz, ve kterém vyjádří svůj názor na nějaké problematické či jinak aktuální téma.