HC Stadion Vrchlabí – Důležité upozornění pro návštěvníky zápasů play - off
Tiskové zprávy

Důležité upozornění pro návštěvníky zápasů play - off

18.02.2009
Redakce

Z důvodu zajištění bezpečnosti všech návštěvníků ZS a hráčů při utkáních play-off byla přijata vedením HC Vrchlabí s.r.o. nová bezpečnostní opatření.

Stávající vyhrazený sektor hostí na severní části ZS se přemisťuje s účinností od 18.2. 2009 do prostoru SZ tribuny. Tento prostor je označen nápisy HOSTÉ a ohraničen bezpečnostní červenobílou páskou. Přístup pro hosty je zajištěn vchody D a E (z proluky mezi ZS a závodem Škoda Auto 1). Rovněž odchod ze ZS bude pro fanoušky soupeře zajištěn stejnými východy.

Tímto žádáme naše věrné fanoušky, aby využili volného prostoru za brankou na Severní tribuně , zaplnili ji a přispěli tak k bezproblémovému průběhu nadcházejících utkání play-off a vytvoření domácího prostředí.

Se všemi změnami jsou seznámeni zástupci pořadatele a zástupci bezpečnostních složek, kteří budou řídit a organizovat pohyb všech fanoušků v prostorách před a uvnitř zimního stadionu.

Prosíme tímto všechny fanoušky o přísné dodržování Návštěvního řádu a pokynů pořadatelské a pořádkové služby. Všechny tyto výše uvedené kroky děláme v zájmu zajištění bezpečnosti všech fanoušků a hráčů, a pevně věříme, že přijdete v hojném počtu podpořit naše mužstvo.