HC Stadion Vrchlabí – Junioři v dalších zápasech jasně přehráli Jičín a Jaroměř
Junioři

Junioři v dalších zápasech jasně přehráli Jičín a Jaroměř

04.02.2009
Daniel Havelka

Junioři HC Krkonoše potvrdili vedení v tabulce finálové skupiny, když nejprve v pátek rozstříleli ve Vrchlabí 9:1 Jičín a o den později vyhráli opět zcela jasně v Jaroměři 9:2. Další, velice důležité utkání sehrají naši junioři v pátek od 19:30 ve Vrchlabí proti HC Dvůr K.-Náchod.

HC Krkonoše - HC Jičín 9:1 (1:0, 4:1, 4:0)

S Jičínem se dostali nejprve do vedení v 10. min. domácí. Na začátku třetí třetiny sice hosté dokázali vyrovnat, ale poté už úřadovali znovu domácí, kteří čtyřmi brankami během deseti minut zvýšili vedení už na 5:1. Ve třetí třetině převaha Krkonoš pokračovala. Dvě minuty před koncem dokonal svým třetím gólem hattrick Svoboda. V zápase se dvakrát trefili Ropický a Blažej Martin.

HC Jaroměř - HC Krkonoše 2:9 (0:6, 2:1, 0:2)

Utkání v Jaroměři mělo zcela jiný začátek než to předešlé. Hosté z Krkonoš vedli po první třetině už 0:6. Skóre načal už ve 3. min. opět Svoboda. O vítězi tak bylo prakticky rozhodnuto. Poté se utkání změnilo v množství nečistých soubojů a častého vylučování. Ve 24. min. domácí sice snížili, ale hned za další minutu kontroval Marek. Utkání začal a ukončil Svoboda, který svým druhým gólem z 52. min. dal výsledku konečnou podobu. V utkání se ještě dvakrát trefil Blažej Michael.