HC Stadion Vrchlabí – Bývalý hokejista Jan Pavlů v off-line rozhovoru!
Fanoušci

Bývalý hokejista Jan Pavlů v off-line rozhovoru!

06.08.2008
Jakub Gabriel

V R C H L A B Í - Dnes startuje off-line rozhovor s bývalým hokejistou Janem Pavlů. Honza se před třemi a půl lety vážně zranil při domácím hokejovém utkání v baráži o 2. Ligu. Chcete bývalému hráči nosícího číslo #20 něco vzkázat? Zajímá Vás, jak se mu teď vede? Co říká na vrchlabský hokej? Na toto i na cokoli jiného se ho můžete zeptat zde. Předem upozorňujeme, že nevhodné otázky či vzkazy budou okamžitě odstraněny.

Jan Pavlů přišel v sezóně 2004-2005 pomoci vrchlabskému mužstvu postoupit do 2. ligy ledního hokeje. Do Vrchlabí přišel na hostování z Jičína, s kterým již jednou do 2. ligy postoupil. Na začátku této sezóny přišel do klubu nový generální partner, úspěšná firma D&D Elektromont. Vrchlabí v 1. Krajské lize suverénně vítězilo a nic jiného než postup nikdo neočekával.

Den 18.3. 2005 se stal Honzovi osudným. Vrchlabí tehdy hrálo baráž o 2. ligu na domácím ledě s týmem HC Bobři Valašské Meziříčí. Útočník Jan Pavlů se v rohu kluziště střetnul s protihráčem a narazil hlavou do hrazení. S vážnými zraněnými páteře byl převezen do úrazové nemocnice v Liberci, kde podstoupil několikahodinovou náročnou operaci. Osudný zákrok, při němž si zlomil obratle, pro něj má trvalé následky. Rozhodčí zákrok neposoudil jako faul, ke zranění došlo bez cizího zapříčinění.

Před úrazem pracoval Honza jako učitel na základní škole. Nyní je ženatý s dlouholetou přítelkyní Luckou, v lednu se jim dokonce narodila dvojčata, dvě holčičky.