HC Stadion Vrchlabí – Benátecký fanklub pořádá druhý ročník hokejbalového turnaje
Fanoušci

Benátecký fanklub pořádá druhý ročník hokejbalového turnaje

12.05.2008
Ondřej Nejedlo

Pomalu se již stává tradicí, že na přelomu května a června pořádá benátecký hokejový fanklub hokejbalový turnaj mezi tábory fanoušků prvoligových a druholigových týmů. Nejinak je tomu i letos. Pozvání přijaly týmy z Chrudimi, Kolína, Šumperka, Boleslavi a Vrchlabí. Doplňovat vše bude mančaft složený z fanoušků pořádajícího města Benátek. Vítězství z loňského roku obhajuje fanklub z Chrudimi. Útočit na první místo budou chtít do zajisté i loni stříbrné Benátky a bronzová Mladá Boleslav. Vyhnout se poslednímu místu se bude snažit Kolín. Tento turnaj měl ohlas po celé České republice, jasným důkazem je zájem Vrchlabí a Šumperka.

A teď již několik řádků k organizaci turnaje.

Jako absolutně vyhovující termín byla určena sobota 24.5.2008, přičemž sraz a zápis týmů je stanoven na 9:00 na hřišti “Na sídlišti“, první zápas se odehraje v 9:30 hodin. Startovné činí 500 Kč/tým (do ceny je zahrnut nealkoholický pitný režim, poháry pro týmy, upomínkové předměty).

Hraje se systémem ve dvou skupinách po třech týmech. Délka zápasu je určena na 3 x 8 minut s 5 minut přestávkou po každé třetině. Hraje s v klasickém počtu 5 hráčů + brankář.

Hráči do 18 let musí hrát v helmě!!! Doporučují se chrániče nohou, loktů a rukavice.

Minimální počet hráčů pro utvoření týmů je 7 včetně gólmana!!!

Za svou účast obdrží každý z týmů diplom a věcné ceny. Pro první tři týmy jsou přichystány poháry. Vítěz dostane speciální cenu. Je samozřejmostí, že veselé vody bude dostatek pro každého.:-)

Hraje se fair play v přátelském duchu.

Pořadatelé zajistí:
- občerstvení včetně jídla a pití
- hřiště s rozhodčími a světelnou tabulí
- šatny
- sprchy
- ubytování (možnost spát v hokejbalové klubovně)

Pro případný nocleh je potřeba si vzít spací pytle a podložku pod sebe!

Kontakty:
Martin Menčík (Krtek)
tel. 607 804 346
martin.mencik@autokomplex.cz

Petr Starý (Staroch)
tel. 724 336 783
pstary@ste.cz