HC Stadion Vrchlabí – Náhled na kádr pro sezonu 2013/14
A Team

Náhled na kádr pro sezonu 2013/14

23.08.2013
Tomáš Pavlík

Hokejisté Stadionu za sebou mají již první přípravné utkání jako druholigový tým. Sestava z něj už naznačila, jak by mohl vypadat kádr v průběhu sezony. Hráče, kteří bojují o místo v kabině, si můžete prohlédnout níže.

Současný stav kádru

Brankáři: Jeschke, Effemberk, Abrahám Luňák Obránci: Hamerský, Provazník, Klement, Poskočil, Lenoch, Hlaváč, Pulec, Zázvorka, Kadavý Útočníci: Jakubec, Filip, Fořt, Březina, Bláha, Šťastný, Marek, Jirků,Svoboda, Oppelt, Chmelař, Gengel, Srnský, Krsek, Marks

S manšaftem trénují i nadějní junioři Kadavý, Krsek, Srnský a Marx. Co se týče brankáře Luňáka, ten s týmem netrénuje, protože má na starosti gólmany v týmu Mountfield HK, ale pomůže Vrchlabí na začátku sezony v několika utkáních.

V Bieglově družině jsou i hokejisté, kteří ale zatím nemají podepsanou smlouvu, což je případ třeba Ladislava Gengela, někdejšího kapitána Horalů z dob I. ligy.

Na soupisce najdeme i hráče, kteří teprve na zkoušce bojují o smlouvu, a uvidí se až podle přípravných zápasů, jestli si vybojují kontrakt.

Soupiska ještě není definitivně uzavřená, ale podle slov hlavního kouče Biegla se už velké změny čekat nedají.