HC Stadion Vrchlabí – Do Vrchlabí zavítá Hronov
Preview k zápasu

Do Vrchlabí zavítá Hronov

31.10.2011
Jan Bažant

V rámci pátého kola přivítáme v naší Elektromont aréně mužstvo HC Wikov Hronov. Tento tým byl loni dokonce přeborníkem kraje, letos se mu však příliš nedaří a v tabulce okupuje desátou příčku.

Naši borci v posledním kole poprvé našli přemožitele, když podlehli po velkém boji týmu Náchoda těsně 4:3. Do té doby však ve všech utkáních dokázali naplno bodovat a tak i přes nedělní prohru v Náchodě zůstáváme na prvním místě. Je však potřeba dodat, že za utkání čtvrtého kola mezi Novým Bydžovem a Semechenicemi nebyly dosud uděleny žádné body. Zápas byl po opakovaném napadení rozhodčích ze strany hráčů Semechnic předčasně ukončen a v současné době se čeká na verdikt disciplinární komise.

Hronov v lize prozatím tolik nezáří. V prvním utkání na ledě Opočna si Hronov sice připsal výhru 8:7 po SN,ale v druhém utkání v domácí Wikov aréně naopak po samostatných nájezdech s Dvorem Králové tým padl v poměru 5:6. Poté zajíždel Hronov do Třebechovic,kde opět prohrál, tentokrát v normální hrací době 4:3. Body si náš soupeř nepřipsal ani v posledním kole s Jaroměří, když na domácím ledě podlehl Jaroměři 4:5.

Středeční zápas bude mít zvláštní náboj pro naši brankářskou jedničku Zdeňka Biegla, který polovinu loňské sezóny odchytal právě za Hronov. Zápas začíná na ZS ve Vrchlabí v 18:00.