HC Stadion Vrchlabí – Jak si vedli junioři
Junioři

Jak si vedli junioři

16.09.2011
Jana Poskerová

Zatímco krajská liga začíná až v říjnu a přípravné zápasy koncem září, vrchlabští junioři za sebou mají již čtyři přípravné zápasy.

První zápas se odehrál 20.8. na domácím ledě proti týmu Trutnova a skočil vysokým skórem 3:9 ve prospěch hostí. Z domácího týmu se střelecky prosadili Lukáš Pavelka, Tomáš Jirků a Vojtěch Brunclík.

O dva dny později, tedy 22.8. se tým HC Krkonoše rozjel napravit svou reputaci do Děčína. Počet vstřelených branek na straně hostí zůstal stejný jako při utkání s Trutnovem, stejné číslo se ukázalo i na straně domácích, zápas tedy byl 3:3. Mezi úspěšné střelce tentokrát patřili Lukáš Pavelka, Vojta Perutek a Vojta Brunclík.

Starší dorost HC Krkonoše zajížděl do Hradce Králové, kde podlehl až po samostatných nájezdech 3:2. Do tabulky střelců se zapsali Tomáš Jirků a Jan Srnský.

Zatím poslední zápas se odehrál opět na domácím ledě proti celku Chrudimi. Tentokrát domácí suverenně potvrdili svou sílu a Chrudim porazili 6:4. David Mišinec a Tomáš Jirků si připsali po dvou gólech, Vojta Perutek a Jakub Hrdlička pak po jednom.

Další zápas bude v sobotu 17.9. v Chrudimi a doma pak v pondělí 19.9. proti Hronovu.