HC Stadion Vrchlabí – Změny v kádru
A Team

Změny v kádru

31.01.2011
Jana Poskerová

Před koncem druhé části dochází v týmu HC Vrchlabí k dalším několika změnám v herním kádru. Od posil do týmu si vedení klubu slibuje kvalitní výsledky a dobré umístění v sezóně. Pro některé kmenové hráče klubu jsou vyřízeny střídavé starty.

Jak sdělil sportovní ředitel klubu Aleš Kmoníček, fanoušci se nemusí obávat, že by své hráče neviděli na ledě Vrchlabí. V případě střídavých startů naskočí vrchlabští hráči do utkání v dalším klubu až poté, co nebudou zapotřebí ve Vrchlabí, případně až po ukončení sezóny domácího týmu, vše je ještě samozřejmě podmíněno případným zájmem klubu, kam mají střídavé starty vyřízeny.

V současné době posílil vrchlabský tým Marek Zadina(úvodní foto), který se již představil v utkání v Benátkách nad Jizerou a na domácím ledě by se měl představit ve středu. Hostování Václava Drábka ve Vrchlabí a Honzy Bendíka v Benátkách bylo prodlouženo do konce sezóny. Další hráčem na doplnění kádru je mostecký Zdeněk Tauš, z Mladé Boleslavi je to kromě Loskota a Čížka ještě nejproduktivnější junior Radan Lenc a Martin Dudáš, který je v MB na hostování z Vítkovic a proti nám nastoupil za Třebíč. Všichni zmínění hráči mají ve Vrchlabí vyřízené hostování se zpětnými střídavými starty.

Z Pardubic mají vyřízené střídavé starty hráči Kousal a Radil. Naopak z Vrchlabí zamíří do píseckého týmu Kamil Tvrdek a Vladislav Kubeš, vzhledem ke svým zraněním, by již domácímu týmu nemohli být nápomocni, ale po návratu na led budou platnými členy v Písku, kde sehrají baráž.

Stejně tak se bojů v baráži v Mostě zúčastní Petr Ševčík a obránce Jan Hanzl. Pro další hráče jsou vyřízeny střídavé starty v extralize, Tomáš Pácal s Radkem Hubáčkem budou připravení obléci pardubický dres, Jiří Matějíček s Ondřejem Látalem zase sparťanský, Patrik Beck má vyřízené střídavé starty do Kladna.

Všichni jmenovaní hráči HC Vrchlabí zůstávají v Krkonoších až do posledního utkání.